site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İlk Gezici GO Turnuvası “GEZGO” Selçuk’ta

İlk Gezici GO Turnuvası “GEZGO” Selçuk’ta
26.04.2013
A+
A-

selcukgo

Bir GençBank Projesi olan ve Selçuk Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen 1. Selçuk Go Turnuvası 28 Nisan Pazar günü saat 12.00 ile 14.00 arası Selçuk ADD (Atatürkçü Düşünce Derneği) Parkında gerçekleşecek.

Selçuk Go Oyuncuları ve Goizm (İzmir Go Oyuncuları Derneği)işbirliği düzenlenecek ilk gezici Go Turnuvası ile çok sayıda Go oyuncusu Pazar günü Selçuk’ta olacak.

GO Oyunu 4000 yıl önce Çin’de ortaya çıkmış ve M.S. 800’lü yıllarda Japonya’ya ulaşmıştır. Tamamıyla mantığa göre tasarlanmış yapısıyla go oyunu günümüzde halen orijinal haliyle dünyanın en eski oyunu olarak yaşamaktadır. Bu keyifli strateji oyununa katılmak isteyenler 0 543 215 83 42 numaralı telefondan Ali Furkan Gezer’e ya da 0 543 626 89 30 numaralı telefondan Fırat Koçak’a Başvurabileceğini söyleyen Selçuk GençBank Ekibi GO Turnuvasını izlemek isteyen herkesi de 28 Nisan Pazar Günü saat 12:00 ile 14:00 arası Selçuk ADD Parkına davet ettiler.

selcukgo-turnuva

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.