site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İlgisizlik tepki topluyor

İlgisizlik tepki topluyor
26.09.2018
A+
A-

Selçuk ilçesinin birçok yerinde olduğu gibi 14 Mayıs Mahallesinde de vatandaşın sahipsiz kalması mahalle halkının tepkisini topluyor.

Çeşitli kurumların yürüttüğü altyapı çalışmaları ve sonrasında oluşan aksaklıklar ile ilgili vatandaşların sıkıntılarının giderilmemesi ve ilgisizlik ilçe halkının tepkisini toplamaya devam ediyor. 14 Mayıs Mh. 4050 sokakta yapılan altyapı çalışmalarında birçok sıkıntı yaşayan vatandaşlar şimdide kilit taşı ve molozlar arasında yaşamaya çalışıyorlar. Sokağın küçük bir kısmında sökülmüş olan kilit taşları gerek olmadığı halde yenileri ile değiştirildi. Bu gereksiz yenilemeler vatandaşın kafasında soru işaretleri yaratırken sıkıntı bu çalışmalarla sınırlı kalmadı. 1 gün içinde yeni taşları döşeyen firma 21 Eylül 2018 akşam üzeri çalışmasını tamamladı ve sokağı terketti. Fotoğraflarda görülen eski taş ve molozların kaldırılması 15-20 dakikalık bir işlem olduğu halde erken saatte iş bırakılıp sokak terk edildi ve taşlar geride bırakıldı. 6 gün önce bırakılan taşlar için bir daha geri dönen olmazken sokak halkı toz ve moloz yığınları arasında kaldı. Şikayetler sonrası Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı’da sokaktaki durumu görmeye gelmiş olsada başkanın ziyaretinin üzerinden 2 gün geçmesine rağmen hiçbir çalışma başlamadı.

Sokakta yaşayan vatandaşlar; “Bu molozların kalması için yangın çıkıp itfaiye sokağa giremediğinde yada bir hastamız olup ambulans ulaşamadığında çalışma yapılacak herhalde” diyerek Belediye yönetiminin ilgisizliğine tepki gösterdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.