site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İhtiyaç sahiplerine sosyal market

İhtiyaç sahiplerine sosyal market
15.07.2015
A+
A-

İhtiyaç sahiplerine sosyal market (1)

Selçuk Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Sosyal Market bayram öncesi törenle hizmete girdi. Açılış kurdelesini Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın kestiği markette bay-bayan ve çocuk giyimleri ihtiyaç sahibi vatandaşlar alabilecek

Herkes kullanmadığı giyim eşyasını bağışlayabilir

Selçuk Belediyesi tarafından Şehabettin Dede Caddesi üzerinde (Tansaş üstü) hizmete açılan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanabileceği Sosyal Marketin açılış töreninde konuşan Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, bayram öncesi böyle bir birimin açılmasının ayrı bir anlamı olduğunu kaydetti. Sosyal Marketin amacından bahseden Başkan Bakıcı, bu marketin daha çok ihtiyaç sahibi vatandaşların giyim ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olduğunu söyledi.

Bayramların dostluk ve kardeşliği güçlendiren, yardımların çoğalması ve huzuru insan ruhuna aşılayan özel günler olduğuna vurgu yapan Başkan Bakıcı, “Bu anlamda böyle bir günde sosyal marketin açılması Selçuk’umuz açısından büyük önem taşıyor. Bizler Selçuk Belediyesi olarak herkesin refah içerisinde yaşaması için elimizden gelen her türlü çabayı gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Kimsenin onuru zedelenmemeli

Sosyal Market ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılacak olan yardımların daha sistematik, daha emin ellerde gerçekleşeceğini ifade eden Başkan Bakıcı; yardımların hiç kimsenin onurunu zedelemeyecek şekilde yerine getirilmesinin esas olduğu vurgusunu yaptı.

Dayanışmayı seven bir toplumuz

Belediye olarak herkese eşit mesafede davrandıklarını, bu bağlamda ihtiyacı olan vatandaşlara da yine belediye olarak sahip çıkacaklarını ifade eden Başkan Bakıcı, “Bu görev her ne kadar belediyeye düşüyorsa da sivil toplum örgütlerine, diğer sosyal kuruluşlara ve hemşerilerimizin de sorumluluğu var. Vatandaşların ve tüm kuruluşların sosyal marketi sahiplenerek ihtiyaç sahibi vatandaşların her türlü ihtiyacını gidermenin de azmindeyiz” dedi.

Vatandaşlara evlerinde kullanılmayan giyim eşyalarını Sosyal Market’e bağışlama çağrısı yapan Başkan Bakıcı, “Bizler Türk halkı olarak dayanışmayı seven bir toplumuz. Dolayısıyla bizim hemşerilerimizin duyarlılığı da üst noktada olduğuna inanıyorum. Ben bu anlamda Sosyal Marketin oluşmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Selçuk’a hayırlı olsun” dedi.

Başkan Bakıcı, konuşmasının ardından açılışa katılan mahalle muhtarları, kadınlar ve çevredeki esnaf vatandaşlar ile birlikte Sosyal Market’in açılış kurdelesini kesti. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Bakıcı vatandaşlarla sohbet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.