site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

İhmaller Zinciri Bir Bebeği Daha Aldı

İhmaller Zinciri Bir Bebeği Daha Aldı
05.07.2014
A+
A-

İhmaller zinciri bir bebeği aldı

Normal doğumdan iki hafta önce doğdu, 17 gün güvezde yaşadı, sağlam deyip taburcu ettiler. 3 ay sonra da öldü. İhmaller zincirinin canını aldığı minik emir için otopsi sonuçları bekleniyor.

EMİRHAN Akbay adlı bebek önceki gün Selçuk Pamucak’ta fenalaştı ve kalbi durdu. Minik bebeğe yapılan ani müdahale sonrası Selçuk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada kalbi tekrar çalıştırıldı. Daha sonra İzmir’e sevk edilen Minik Emirhan Akbay sabah saat 07.30 sıralarında hayatını kaybetti. Ersin-Zahide çiftinin ikinci çocuğu olan emirhan kısa süre de hayata gözlerini yumdu. Anne Zahide’nin normal doğumuna iki hafta vardı ama iki hafta önce doğum yaptığı için çocuk nefes almakta güçlük çekmeye başladı. Erken doğumdan kaynaklanan bu durum bir ailenin dramı oldu.

ARABAYLA GEZDİRİN!

MİNİK Emirhan’ın doğumu Torbalı Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilmişti. Doğum doktoru Cengiz bey doğumdan sonra bebeğin acilen İzmir’e kaldırılması gerektiğini bildirdi. İzmir Suhospital Hastanesi’ne kaldırılan Emirhan, burada 17 gün küvez de yaşam mücadelesi verdi.

17 gün sonra ‘çocuğun sağlam’ dediler ve taburcu ettiler diyen baba Ersin Akbay, “Daha sonra sürekli çocuğumun ateşi yükseldi ve çok ağlıyordu. Bu yüzden onu hemen Torbalı Devlet Hastanesi’ne götürdük. Doktor ‘bunun hiçbir şeyi yok kendi yaramazlığından yapıyor’ bunu arabayla gezdirin, ben bile arabayla kendi kızımı gezdirdim’ deyip bizi gönderdi.

ACILI BABA OLAYI ANLATTI

GEÇTİĞİMİZ gün orucumuzu Pamucak’ta bozalım diye çoluk çocuk Pamucak’a gittik. Burada çocuğumla oynadık biraz sevdim. Daha sonra arabanın içinde çocuğum yatıyordu. Camlar kapılar açıktı. Eşime çocuğu al gel dedim bir baktık ki çocuğum hiç nefes alamıyor. Biz kendi aracımızla Selçuk Devlet Hastanesi’ne götürdük. Burada solunum teşhisi koydular ve çocuğumum kalbini çalıştırdılar. Acil İzmir’e götürülmesi gerekir dediler. Hastaneye götürdük ama çocuğum saba 07-30 da hayata gözlerini yumdu” dedi. Minik Emirhan Önceki gün öğle namazından sonra Eğerci Mezarlığına defnedildi. Baba Ersin ‘Otopsi sonuçları gelsin ihmal veya yanlış tesis koyanların hakkında şikayetçi olacağım’ şeklinde konuştu.

HABER: torbaliege.com – YAŞAR CEYLAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.