site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İftar sofrası İsabey’de kuruldu

İftar sofrası İsabey’de kuruldu
05.06.2018
A+
A-

Selçuk Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri tüm coşkusuyla devam ederken; iftar sofrası son olarak İsabey Camii önünde kuruldu. Tarihi İsabey Camii önünde kurulan iftar sofrasına İzmir Milletvekili Nükhet Hotar da konuk oldu.

Selçuk Belediyesi ve Selçuk İlçe Müftülüğü işbirliğiyle İsabey Camii önünde düzenlenen iftara Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Osman Başterzi, sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar öncesinde Kur’an-ı Kerim okundu. Ezan okunmasından sonra oruçlarını açan Selçuklular bir kez daha bir arada iftar yapmanın keyfini ve mutluluğunu yaşadılar.

İftar sonrasında ilk olarak konuşan AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Osman Başterzi; “Gönül Sofrası iftarımıza hepiniz hoşgeldiniz. Ramazan-ı Şerif’in ülkemize ve İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ramazan kardeşliktir

Başterzi’nin ardından konuşan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Başkan Bakıcı, 11 Ayın Sultanı Ramazan’da bir arada olmanın ayrı bir öneme sahip olduğunu belirterek sözlerine başladı. Başkan Bakıcı konuşmasını; “Yine iftar sofralarımızdan bir tanesiyiz. Yine birlikte, bir aradayız. Ramazan’ın bereketi, bolluğu hepimiz tarafından bilinen bir gerçek. Ramazan berekettir, dostluktur, kardeşliktir, huzurdur. Selçuk’ta da ülkemizde olduğu gibi Ramazan’ı birlik içinde, kardeşlik içinde yaşıyoruz. Ramazan ayı hepimize hayırlar getirsin diliyorum” diyerek sözlerini sürdürdü.

İsabey Camii önünde düzenlenen iftar programında son olarak bir konuşma yapan AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar; “Bu mübarek günde ve 643 yıllık bu mekanda bizi bir araya getiren herkese teşekkür ediyor; dualarınızın, ibadetlerinizin kabul olmasını dileyerek hepinizi saygı ile selamlıyorum” diyerek sözlerine başladı.

Sizlerin teveccühü ile bugünlere geldik

Konuşmasında seçim sürecine de değinen Hotar; “İnşallah bu güzel birliktelikler sandığa da güzel bir şekilde yansıyarak; ülkemizin birlik, beraberlik ve gelişiminin hız kesmeden devamını sağlamak için de bir vesile olacak. Hepinizin bildiği gibi ülkemizde bir seçim var. Biz de bu kısıtlı günde, bu güzel gecelerde bir cümle ile de olsa bundan bahsetmek istiyoruz. Çünkü bu seçimin sonucu bizlerin ve çocuklarımızın geleceğini belirleyecek. Ya ülkemizin gelişim hızı artacak; ya da tüm kazanımlarımız geriye gitmiş olacak. Sizler bizlerin projelerini desteklediniz; bizleri iktidar yaptınız. Biz de tüm ekibimizle gece gündüz sizlerin teveccühüne layık olmak için çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra da eksiklerimizi tamamlamak, daha fazla hizmet etmemizi sağlamak için üzere sizlerin teveccühüne layık olmak için yola çıkacağız. Bunları bizden esirgemeyeceğinize inanıyoruz. Tekrar hepinizin dualarının, ibadetlerinin kabul olması dileğiyle Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İzmir Milletvekili Nükhet Hotar İsabey Camii’ni gezdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.