site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

İftar Saatinde İstasyon Meydanı Doldu Taştı

İftar Saatinde İstasyon Meydanı Doldu Taştı
30.06.2014
A+
A-

IMG_2133

Köyden mahalleye dönüşen yerleşim alanlarını da kapsayacak olan ramazan etkinlikleri Selçuk’ta başladı. İstasyon meydanında kurulan ramazan çadırlarında ilçe halkına iftar yemeği verilerek başlanan geleneksel ramazan etkinlikleri İsabey Camii avlusunda düzenlenen ney dinletisi ve semazen gösterisiyle devam etti.

Ramazanın birinci gününde vatandaşların İlçe yöneticileriyle istasyon meydanındaki iftar yemeğinde buluşması birlik beraberlik açısından güzel bir tablo oluşturdu.
Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Eşi Havva Boyacı, AK Parti İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Başkan Vekili Osman Başterzi, Belediye Başkan yardımcıları Bülent Cinel, Ali Karakurt ve Atilla Aksoy, Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları iftar yemeğinde bir araya geldi.

Selçuk Belediyesi, Selçuk Ticaret Odası işbirliği ile İstasyon Meydanı’nda düzenli olarak bir ay boyunca her gün iftar sofrası verilecek, ilçedeki zengin iş adamları da katkı koyarak isterlerse iftar yemeği verebilecek.

Ramazan’ın ilk günü olan 28 Haziran Cumartesi günü iftar yemeği sonrasında İsabey Camii avlusunda yapılan ney dinletisi ve semah gösterisi görülmeye değerdi. Teravih namazı sonrası camii önünde vatandaşlara lokma ikram edildi.

Namaz sonrasında vatandaşların ramazanını kutlayan Başkan Zeynel bakıcı herkesle tek tek tokalaştı.

HABER: Mehmet Uyaroğlu

HABERİN VİDEOLARINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

IMG_2209

IMG_2142

IMG_2158

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    selçuk müftüsü haydi siyasete atıl artık selçukta bakalım nasıl siyasetçisin seni bekliyoruz.

  2. Anonim dedi ki:

    selçukta taraf tutan bir müftü istemiyoruz artık yeter son 1 yıldır açıkçana akp ye çalışan bir müftü var selçukta

    1. cnyt cygr dedi ki:

      senin gözlükle bakarsak kaymakamda akpartili. çok saçma.müftü de ilçe idari erkanı olarak etkinliklere katılma durumunda.ramazan çadırlarıda her müslüman memlekette hayırsever varlıklı insanların hayır araçlarından biridir.istemeyen gitmez bu kadar basit.bizde sizin krismusunuza katılmıyoruz mesela.insanları özgür bırakın artık cehape…

      1. Anonim dedi ki:

        sosyal medyada seçimden bir gün önce selçukta kimin hanımı oylarımızı AMPUL e veriyoruz diye yazdı, kimse boş yazmıyor burda diyorsak siyasete atılın diye vardır bir sebebi bunun, selçukta yaşamayan selçuklu

  3. Anonim dedi ki:

    rezil ettiler güzelim meydanı vefa başkan o çimlere gözü gibi bakardı şimdi ise bakımsızlıktan kurudu yazık yazıkk!! bunlar yapmaya değil mahvetmye gelmiş!

  4. Anonim dedi ki:

    Sadece onlar oruc tutuyor..iftari aciyor..sadece onlar musluman..yapilmasi gerekenleri marifet gibi gostermek moda oldu..kaymakam ve muftuyude aktif siyasette gormek isteriz artik

  5. anonim dedi ki:

    Koray başkanım ticaret erbabı içinde dua edelim durumumuzun iyi olmadığını sende biliyorsun Zeynel başkan Kaymakam üçünüz birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah nazardan saklasın.özellikle efes için girişimlerinizi bekliyoruz

    1. Anonim dedi ki:

      bak efes için girişim yaptılar efsin ortasına bir tane daha stand açıldı, bilinturun açtığı bu tezgaha göz yumdular yani efes için girişim yaptılar oysa ki vefa ülgür gecen sene içinde ortaya yine tezgah stand açmışlardı daha ilk gün kapatmıştı yeni basşkan ne yaptı buna göz yumdu.

  6. anonim dedi ki:

    Bir şeyi de takdir edin be.

  7. ccc dedi ki:

    yüzde sekseni oruçluysa bunların ben uzaylıyım..boş işler..sen personole 3 aydır maaş verme iftar ver.gelen zaten 150 kişi onunda 100 tanesi beledıye ve akp personeli..

  8. Anonim dedi ki:

    yapacaksan bir iş adam gibi yap..fotograf makınası kamera yanında hayır yapma..tespıt et garıbanları gece evlerine gönder kimse görmesin..

  9. Anonim dedi ki:

    bak şimdi zeynel efendi kaymakam efendi müftü efendi…hadi hodri meydan maaşlarınızla verin bu yemekleri başımızın üstundesiniz işiniz sow gücünüz sow milletin parasıyla millete gösteriş yapıyonuz..mesela bakın mhp li vekillerin maaşları nereye gidiyor..biraz örnek alırsınız belki

    1. KUBALI dedi ki:

      Millet Vekillerimizin yaptığı güzel davranışlarını taktir edelim saygı duyalım.İlçemizde de ilk defa bu güzel ayda (sadece belediyenin katkılarıyla olduğunu sanmıyorum) Bütün halkımızı ayırmadan iftar yemeği verenleri buna katkı yapanları da bu uslubla eleştirmek biraz ağır olmuyor mu?
      Uzun yıllardan sonra kendi gölgesiyle kavga eden yerel yöneticiler sebebiyle milli bayramlarda bile bir arada görmediğimiz yöneticilerimizin son yerel seçimden sonra yeni başkanın kaymakamımızın ve müftümüzün bir arada halkla beraber olmalarını bu kadar acımasızca eleştirmek haksızlık değil mi?
      ilçemizi 3 aydan beri yönetmeye başlayan yerel yöneticileri rant ve haramla suçlamak için biraz insafsızlık diye düşünüyorum. Makul bir süre geçtikten sonra yapılan icraatlarını beğenmez isek tabi ki üslubumuzu bozmadan sonuna kadar eleştireceğiz. unutmayalım yeni belediye başkanı 5 yıllık bir süre için seçildi bu süre sonunda başarılı olamazsa mutlaka Selçuk halkı kendini vaz geçilmez sanan eski belediye başkanını seçmediği gibi Zeynel beye de oy vermez.
      son yerel seçimde de görüldüğü üzere Levent bey duruşuyla diğer MHP belediye başkan adayları gibi olmadığını gösterdi gelecek seçimde ilçemizde potansiyel başkan adayı olacak.
      Kısacası söylemek istediğim şey halkımız gönül rahatlığı ile bu güzel ayın coşkusunu yaşasınlar
      bu iftar yemeklerinde bir araya gelsinler beraberce oruçlarını açsınlar çimenlerde otursunlar
      eski ramazanları hatırlasınlar MHP.CHP AK partili kim olursa olsun aynı sofrada buluşsunlar.
      Bu güzel ayda halkımızı bir araya getirenlere katkı yapanlara emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
      NİCE RAMAZANLARA

  10. Anonim dedi ki:

    Bunlarla göz boyama çabalarınız sonuç vermeyeceğini biliyorsunuzdur umarım sizin partinizin ve pesinizde koşanların menfaat partisi ve partilileri oldugunu belediyeye işe alınan bi dünya kodamanlarınızı görüyoruz bide biz hocaya destek için koşturuyoruz demeleri yok muydu meydanlarda bütün selçuk inandı. Beylerrr ufka doğru başınızı bi kaldırın bakın 4 sene sonraki seçimlerde yolcusunuz hemde %100 gidiyorsunuz ya Chp gelir yeni başkanla yada aynen Vefa başkan adayı olursa bu sefer halk Mhp belediyesini seçecek. Bence icraat yapın ve yedikleriiz rant ve haram paraların diyetlerini selçuk halkına birazcık olsun ödeyin ve çok fazla konuşup bunlarla övünüp reklam yapmayın batıyorsunuzz.

  11. Anonim dedi ki:

    Kaymakam akp’li mi diye sorarsanız emin olun ben söyleyeyim %100 akp’li geçmişten biliyorum has akp’lidir kendisi zaten burda bile mutlulugu gözlerinden okunuyor akplilerle yan yana olmaktan.

  12. ahmet dedi ki:

    selçukta iftar yemeği geleneğine başlatan başterziler ailesine sonsuz teşekkürler

  13. onur dedi ki:

    Bunun nesini eleştiriyorsunuz anlamıyorum.. çimenler 100 kişinin karnının doymasından daha mı önemli, kedi köpeklerin pislemesi, orada inanan ve şu yaz sıcağında 15 saat boyunca aç kalan, oruç tutan insanlardan daha mı önemli, he tabi tutmayan da vardır, olabilirde, parası olmayanda yesin, helal olsun.. yanlış anlaşılmasın akp yandaşı deilim, oyumu da mhp li olmamama rağmen aslanlar gibi levent görüre attım..bi daha girsin yine atıcam..

  14. Anonim dedi ki:

    Her sey hos ta yeri gelmisken hatirlatalim dedik. Hani belediyede emekli calistirilmasina karsiydik sayin baskan. Siz isin basina geldiginiz gunden beri 12 tane emekli adam ise baslatildi. Hani sema yesilcimen belediye yonetimine mudale etmicekti. Masallah personelden fazla mesai yapiyor belediyede. Hani herkeze is ortami yaratilcakti. Hani selcuk ucacakti. Tansas caddesinde meslek lisesi onunde sokak aydinlatmalari 1 haftadir yanmiyor. İskaliye bedava oldu galiba kugulu park hasfalta cikmis masalarin bir ayagi hasfalta basiyor. Efeste masallah seyyar sergilerde bolluk yasaniyor. Sehir icindeki parklar kurumaya yuz tuttu gidiyor. Sinegi soylememe gerek yok malumun ilanidir zaten. Duyuyoruz ki yapmicam demistiniz personel kiyiminada baslamissiniz. E canim destur yaaa uc ayda bu kadar uc sene sonrasini dusunmeyelim isterseniz. Ha bide dikkatimi ceken bir unsur daha makam katinizda bir cok koruma goruyoruz. Bunlardan biride hani karsiydiniz ya emekli calistirilmasina ondan soyluyorum emekli. Hani halk adaminin korunmaya ihtiyaci yoktu. Bakin belki cok uzak gibi ama 56 ay 27 gun sonra secim var hatirlatirim. Saygilar sayil halk adami. O makama cikarken kafasina bastiklarinizi cok boslamayin bence. Bu insanlar size oy verdi sema hanima degil. Bir sans daha olmaya bilir.

    1. Anonim dedi ki:

      Bizde bu ilçede doğup büyüyen biri olarak sizin unuttuğunuzu Yada ilçemize yeni geldiğinizi var sayarak
      hafızalarımızın tazelenmesine yardımcı olamak için geçmişten bugüne ilçemizde belediye yönetiminde
      bulunup kalıcı eserler bırakanlardan bahsedelim istedik.ilk önce bahsettiğiniz Emekli olmuş belediye ye alınmış hiç bir özelliği olmayan kişiler le ilgili eleştirilerinize sonuna kadar katılıyorum.Dün yanlış diye şikayet edilen uygulama bugünde yanlış ve hatalıdır.
      İkinci eleştiriniz sanırım Ak parti ilçe başkanının belediye yönetimine karıştığı belediyede mesai yaptığını söylüyorsunuz. Ben sizin ile aynı fikirde olmadığımı Sema hanımın belediye yönetimine karıştığına da inanmıyorum nedeni de Sema hanımın nasıl bir belediyeci olduğunu Kamil beyle 10 yıl
      beraber yaptığı hizmetlerden bıraktıkları eserlerden biliyorum isterseniz onların döneminde yapılan kalıcı eserleri bir hatırlayalım Huzur evi ,yüzme havuzu,düğün salonu,belediye binası,hal binaları,garaj(eski başkanın beceriksiz olmasından dolayı yıktırıldı) Hal binaları, Efes spora yapılan katkılar takımın profesyonel 3.lige çıkması,hani başta kimsenin beğenmediği şimdi ilçemize gelenlerin merak edip fotoğraf çekildiği Vefa beyin milli günlerde alternatif tören düzenlediği meydandaki eser (Kamil bey yapmasaydı nerede tören yapacaklardı bilemiyorum) Kafe karpoza aklıma ilk gelen hizmet ve eserler.Bütün bu hizmetlere katkıda bulunmuş üstelik şimdide Ak parti ilçe başkanı olması Belediye başkanınında bu partiden belediye başkanı seçilmesi belediye yönetim anlamında müdahale etmese de tecrübelerini paylaşması konusunda ne sakıncası olabilir.Zeynel beyin de seçimden önce iktidarla elele güzel günlere demiyor muydu. Sema hanım Ak parti ilçe başkanı Başkanda Ak partiden Belediye başkanı seçildi. Ak parti belediyecilik anlayışınında bir ölçüde yansıması olması doğal deyilmi. Belediyemizin yönetimi konusunda böyle bir yansımanın ve Sema hanımın müdahalesini pek görmüyorum. Keşke biraz müdahale etse diye düşünüyorum en azından oy vermiş tabanında böyle bir istek olduğunu duyuyorum.
      Oyların sadece Zeynel beye verildiği Sema hanıma verilmediği konusunda sanırım yanılıyorsunuz. yada seçim kampanyasın da evinizden çıkmamışsınız.Meydanlarda sadece Başkan yoktu Sema hanım Zeynel beyle beraber partinin mitinglerinde konuşmalar yaptığını başkan adayına nasıl oy istediğini hepimiz biliyoruz. Özellikle Vazgeçilmez sanılan eski belediye başkanının Zeynel beyden
      çok Sema hanımı ağır üslubuyla hedef aldığını herkes biliyor. O konuşmaları dinlerken bir an seçmen başkan adayının Sema hanım olduğunu zannetmesine sebep oldu. Sonuç olarak seçimi bir takım kazandı bu da Ak parti takımı şimdide AK parti takımı hizmet edecek güzel hizmetler yaparlarsa halk tekrar seçecek yapmazlarsa halk seçmeyecek Takım beraber hareket etmez ise yazık olacak