site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Huzurevinde renkli çalışmalar

Huzurevinde renkli çalışmalar
29.11.2017
A+
A-

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’nde sosyal faaliyetler tüm hızıyla devam devam ediyor. Huzurevi sakinleri için düzenlenen sosyal etkinlikler sayesinde yaşlılar zamanlarını verimli geçiriyor.

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri geziler, sosyal etkinlikler ve hobi çalışmalarıyla keyifli vakit geçiriyor. Ressam Mürüvet Kayabay Şafak ve Heykeltraş Haluk Rıza Şafak altı haftadır Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onların zamanlarını etkin kullanmasına katkı sunuyor. Perşembe günü gerçekleşen resim ve hobi/geri dönüşüm atölyesine katılan huzurevi sakinleri harika çalışmalar ortaya koyuyor. Birbirinden renkli tabloların yanı sıra ahşap paletlerle de geri dönüşüm çalışmalarının güzel örneklerini ortaya çıkaran huzurevi sakinleri, çalışmalarını 18- 24 Mart Yaşılar Haftası içerisinde Selçuk Efes Kent Belleğinde sergilemeyi planlıyor.

Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Çırak; huzurevi sakinlerinin çalışmalarının onların günlük hayatı açısından önemine değinerek; “Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi yaşlılarımızın barındığı bir yer olmanın çok ötesinde bir yaklaşımla hizmet veriyor. Başkanımız da buranın çok ayrı bir öneminin olduğunu bizlere her fırsatta söylüyor. Huzurevi sakinlerimiz eğitmenlerimiz eşliğinde resim ve hobi çalışmalarıyla günlük zamanlarını daha renkli ve verimli geçiriyor. Bu çalışmaların onların mutluluğuna yansıdığını düşünüyorum. Huzurevi çalışanları ve eğitmenlerimize göstermiş olduğu hassasiyetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.