site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Huzurevi Sakinlerini Ağırladılar

Huzurevi Sakinlerini Ağırladılar
24.05.2015
A+
A-

IMG_9028

Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Murat Samsa başkanlığındaki Hastane yönetimi ve personeli, Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi sakinleri ve çalışanlarını Kuğulu Park’ta ağırladı.

Hastane yönetimi ve personelinin oldukça samimi misafirperverliğinde geçen buluşmada ikramlar sunuldu, sohbetler gerçekleştirildi. Huzurevi Müdürü Serpil İbri tarafından Huzurevi sakinlerinin el emekleriyle yaptığı hediye, Selçuk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Murat Samsa’ya takdim edildi.

Karşılıklı teşekkür konuşmalarının ardından Huzurevi Sakinlerinden Hüseyin Mucurluoğlu da sakinler adına bir şiir okuyarak hastane yönetimine memnuniyetlerini dile getirdi. Huzurevi ve Hastane arasında zaten sıcak olan ilişkilerin ilerlemesinde duyarlı davranarak bir adım daha atan Selçuk Devlet Hastanesi yönetimi adına konuşan Uzm. Dr. Murat SAMSA hastane olarak amaçlarının kamu kurumları ile yapılan sosyal projeleri her geçen gün arttırarak Selçuk Devlet Hastanesinin sadece hastalık durumlarında değil sosyal alanda da gerekli düzeye getirmek olduğunu belirtti.

YORUMLAR
  1. arslan önde izcenk dedi ki:

    bir huzur evi sakini olarak başta baş hekim olmak üzere ve diğer değerli doktor arkadaşlara ve personele bize güzel bir vakit geçirttikleri için teşekkürlerimi sunarım