site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Huzur Evi Sakinlerine Grip Aşısı

Huzur Evi Sakinlerine Grip Aşısı
01.10.2012
A+
A-

Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi’nde yaşayan tüm yaşlılara grip aşısı yapıldı.

Kış Mevsiminin yaklaşması ile birlikte yaşanabilecek olası grip salgınlarının önüne geçebilmek için Selçuk Belediyesi huzurevi tabibi Yusuf İbri ve kurum hemşiresi Kezban Kurtuldu tarafından tüm huzur evi sakinlerine aşı yapılarak yaşlıların kış günlerinde vücutlarının gribe karşı daha dirençli olması sağlandı.

Tek tek hastaneye gitmek yerine bu hizmetin kaldıkları huzurevinde verilmesinden memnuniyet duyan huzurevi sakinleri Selçuk Belediyesi’ne teşekkür ederken Huzur evi Müdürü Serpil İbri ise Huzur evimizde kalan büyüklerimizin sağlıkları ile yakından ilgileniyoruz. Düzenli olarak sağlık kontrollerini yaptırıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaşlılarımıza grip aşısı yaparak kış aylarının getireceği bazı hastalıklara karşı dirençli olmalarını sağladık. Yaşlılarımız bu uygulamadan çok memnun kaldı” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
  1. çiğdem bilgin dedi ki:

    kezban arkadasimla okulumu bitirmeme yakın huzurevinde beraber calismistim.selçuk huzurevinde güzel günler gecirmistim.herkese selamlarimi yolluyorum.orada ikamet edenler cok şanslı.