site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hüseyin Kireç Neden Aday Olduğunu Açıkladı

Hüseyin Kireç Neden Aday Olduğunu Açıkladı
14.03.2014
A+
A-

DSCN5983

Selçuk DSP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kireç biz bölen değiliz. Selçuk’ta Ecevit sevdası ile yaşayan seçmenlerin isteği üzerine aday oldum.

Hüseyin KİREÇ (veteriner hekim) basın toplantısı düzenleyerek Selçuk’ta neden DSP belediye başkan adayı olduğunu anlattı. “Biz bölen değiliz. Uzun süreli yaptığımız araştırma sonunda Ecevit sevdası ile yaşayan seçmenin istek ve arzusu üzerine aday oldum. Ben asla kimseden maddi destek almadım, almıyorum. Binek arabamı sattım onu seçim masraflarında harcayacağım. Ülkemizde ve ilçemizde siyasi partilerin ve onları temsil edenlerin demokrasiye tahammülleri yok. Bir belediye başkanı seçildiği günden itibaren halkının başkanıdır. Tekrar tekrar seçilebilmek için baskı yapmak kadar çirkin bir şey yoktur. Her ikisi de halka yetkisine göre baskı yapıyor. Bu baskı Selçuk’ta çok yoğun. Biz Ecevit ruhuna inananlarla yola çıktık. Biz ne ezen nede ezen sloganı ile halkımıza ulaşıyoruz. Biz yapılmayanların en iyisini yapmak için varız. Belediyelerin kadrolu belediye hekimi var ama vatandaşın hayvan sorunları belediyede çözümlenmiyor. Özel veteriner kliniğinde rant sağlanarak çözümleniyor. Bizim bir sloganımızda şudur. “BENİM BİR KÖYÜM VAR ADI SELÇUK. GÜZELLİĞİ PEK ÇOK ONLARI DAHADA GÜZELLEŞTİRECEK OLANLAR YOK. DÜNYAYA AÇILACAK PANCERELERİ ÇOK. AMA PENCERELERİ AÇANI YOK“  dedi.

Selçuk DSP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kireç daha sonra Belediye Meclis üyelerini tanıttı.

DHA VEYSEL EROL SELÇUK
DSCN5979

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.