site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hizmet Hattı İşbaşında: 444 8 892

Hizmet Hattı İşbaşında: 444 8 892
13.04.2015
A+
A-

hizmetmasasi

Selçuk Belediyesi Hizmet Masası ve çağrı merkezi hattı (444 8 892) vatandaşların sorunlarına çözüm sunmaya devam ediyor. Selçuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren hizmet masası ve çağrı merkezi çeşitli faaliyet başlıkları altında iletilen sorun ve isteklerin% 85 ‘ini çözüme ulaştırıldı.

Telefon ya da vatandaşların şahsen başvurularını değerlendiren hizmet masasına ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlara ESHOT araçlarında ücretsiz seyahat olanağı sunan elektronik kart edinmek için de başvuru yapılabiliyor.

BİMER’e de şikâyetler iletiliyor

Vatandaşların sorunlarının bürokratik engellere takılmadan etkin ve hızlı bir şekilde çözülmesini amaçlayan Hizmet Masası 17 Eylül 2014 tarihinde hizmete girdi. Temel amacı Selçuk Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirerek sorunların hızlı bir şekilde çözülmesini sağlamak olan hizmet masası faaliyete geçtiği günden bu yana gelen 640 şikayetten 520’sini olumlu şekilde sonuçlandırdı. Geriye kalan 120 şikayetle ilgili ise vatandaşlara gerekli bilgiler verildi. Hizmet Masası’na iletilen şikayetlerden henüz çözüme kavuşturulamayan sorunlar fen işleri müdürlüğünün ilgili projelerine bağlı olarak çözümlenecek. Hizmet Masası ayrıca BİMER’e (Başbakanlık İletişim Merkezi) vatandaşların sorunlarının iletilmesine de aracılık ediyor. 2014’te BİMER’e yapılan 67 başvurunun 61 çözümlendi.

444 8 892 Nolu Hat da vatandaşların hizmetinde

Diğer yandan 444 8 892 nolu hat aracılığıyla da vatandaşların şikâyetlerini günün 24 saatinde almaya devam ediyor. Hizmet Masası ile eş zamanlı olarak vatandaşların istek ve şikayetlerini telefon yoluyla alan 444 8 892 numaralı hatta bugüne kadar 155 çağrı geldi. Gelen çağrıların 138’i olumlu sonuçlanırken, 17 çağrıya konu olan şikayetler ise bekleme aşamasında. Bekleyen şikayetler için ise vatandaşlara bilgi veriliyor.

ESHOT Kartları da halkla ilişkiler biriminden

Selçuk Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi vatandaşların istek ve şikâyetlerini dikkate almanın yanı sıra, onların hayatını da kolaylaştırmaya devam ediyor. İzmir içerisinde faaliyet gösteren ESHOT araçlarıyla 65 yaş üstü vatandaşlara ücretsiz seyahat olanağı sunan kart için başvurular da hizmet masası üzerinden yapılabiliyor. 65 yaş üstü vatandaşlar nüfus cüzdanları ve birer fotoğrafla hizmet masasına başvurdukları takdirde ESHOT araçlarında ücretsiz seyahat olanağı sunan elektronik karta sahip olabilecekler. Bugüne kadar 400’ün üzerinde vatandaş ESHOT araçlarıyla ücretsiz seyahat etme olanağına sahip oldu.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Allahinizi seçerseniz bu masanın kaçıncı açılışı. Gereksiz adamlar toplulugu

  2. yurttaş dedi ki:

    Belediyede daha doğrusu taşeron şirkette çalışanlar maaşlarını zamanında alamadığı zaman,belediyeden uzun süreden beri alacağını alamayan esnafta bu birime şikayet ettiğinde sorunları çözülür mü?Yoksa düğüm mü? Olur,teşekkür ederiz.

  3. Anonim dedi ki:

    Kardesim siz ne anlarsiniz hizmetten insanliktan hele ki acilislardan hic anlamiyorsunuz buda burda belli zaten halka nasil hizmet edilsin diye insanlar gozunuze sokmaya calisiyor birseyleri daha ne yapsinda yaransin bu millet size siz alismissiniz yillardir kapilardan kovulmaya . ayrica gecen gun gittim bi oneri de bulundum gayette iyi karsilandim ve aninda gerekli birimden gereken hizmeti aldim Sallamak icin sallamayin yazmak icin hele hic yazmayin.Belediyenin her sekilde her vatandasa kapisi acik herseyi prosodure gore yapiyorlar isi bilen yapiyor yani konusmayin fazla

    1. Anonim dedi ki:

      Bunca yıllık dondurmayım böyle yalama görmedim 🙂

  4. Anonim dedi ki:

    SELÇUK BELEDİYESİ KOCAMAN BİR YALANDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. seçim öncesi herkezi öpen başkan sokakta seçmenlerine selam vermez hale geldi. herşey makama oturuncaya kadarmış

  5. Vay be dedi ki:

    Bu sözde hizmet masasını daha kaç kez açmayı düşünüyorsunuz acaba? Hazır bir seçim kazanmışsınız iyi değerlendirin. Yoksa bir daha zor. Selçuk’umun halkı zekidir aynı hatayı tekrar yapmaz. Işıklandırmayla göstermelik hizmet masasıyla olmaz bu işler.