site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hırsızlar şimdi de mezarlıklardaki çeşmelere dadandı

Hırsızlar şimdi de mezarlıklardaki çeşmelere dadandı
16.07.2015
A+
A-

hirsizlar-simdi-de-mezarliklardaki-cesmelere-dadandi (1)

Selçuk Asri Mezarlığında ki çeşmelerin muslukları kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çalındı.

Buca Kaynaklar, Gaziemir Sarnıç, Bayraklı Doğançay ve Selçuk Asri mezarlıklarındaki çeşmelerin muslukları bir gece içinde çalındı. Yeni muslukları takan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son 3 ay içinde mezarlıklardan çalınan musluk sayısının 850’ye ulaştığını belirterek konunun Emniyet ve Jandarma takibine alındığını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bakım ve denetimi altında bulunan mezarlıklarda son aylarda hayret verici hırsızlık olayları yaşanmaya başlandı. İzmir’in en büyük mezarlıkları arasında bulunan Buca Kaynaklar başta olmak üzere Gaziemir Sarnıç, Bayraklı Doğançay ve Selçuk Asri mezarlıklarında bir gecede bütün çeşmelerin muslukları söküldü. Özelikle anneler günü öncesi yaşanan ve daha sonra tekrarlanan hırsızlık olayları nedeniyle vatandaşlar mağdur oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin hızlı bir şekilde taktığı yeni musluklar da kısa süre içinde çalındı. Yakınlarının mezarlıklarını sulayacak su bulmakta zorlanan vatandaşlar, yaşanan olayları kınadı. Son üç ay içerisinde 850 musluğun çalındığını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, durumu Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı’na bildirdiklerini belirterek, “Muslukların tanesi 8 – 10 TL. arasında değişiyor. Gece saatlerinde bu olaylar yaşandığı için tonlarca su boşa akıyor. Çalınan muslukların yerine yeni musluk takıyoruz. Ama vatandaşlarımızın geçici de olsa sıkıntı yaşamasını önleyemiyoruz” diye konuştu.

3-ayda-850-musluk-caldilar

hirsizlar-simdi-de-mezarliklardaki-cesmelere-dadandi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.