site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hıdrellez Pikniği Coşkuyla Kutlandı

Hıdrellez Pikniği Coşkuyla Kutlandı
06.05.2013
A+
A-

selcuk-hıdrellez-piknigi (1)

Selçuk halkı hıdrellez şenliklerini coşkuyla kutladı. İki günlük etkinlikle kutlanan Hıdrellez şenliklerinin ikinci günü dutlu yolda Selçuklular piknik yaparak günü mutlu bir şekilde kutladılar.

Hıdrellezi gece ateşten atlayıp, müzik eşliğinde kutlayan Selçuklular, ertesi günü dutlu yolda piknik yaparak müzik eşliğinde doyasıya oynadılar.

Selçuk Belediyesinin katkılarıyla organize edilen eğlenceye Selçuk CHP İlçe Örgütü, Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Veli Keskin, Selçuk Belediyesi Daire Amirleri ve personeli katılarak Selçuklulara karanfil dağıttı.

Ardından hep beraber günü kutlayan Selçuklular,etkinliğin son saatlerini belediyenin ikram ettiği helva ile sonlandırdı.

selcuk-hıdrellez-piknigi (3)

selcuk-hıdrellez-piknigi (2)

YORUMLAR
  1. ATA dedi ki:

    şimdi sormak lazım chp lilere o dağıttığınız çiçekler parti parasıyla mı alındı. yoksa selçuk belediyesinin parası ile mi.
    eğer selçuk belediyesi parası ile alındıysa ben diğer dünyada hakkımı helal etmiyorum

    1. sorma dedi ki:

      sen bırak gulu hangı partıden oldugunu sole bakalım bıı gulun peşıne duşmusn

      1. ATA dedi ki:

        Partinin ne önemi var ki önemli olan selçuklu olmam vatandaş olmam değil mi.

        1. sorma dedi ki:

          selcuklu olman onemli tabı ama benım bıldıgım bı selcuklu bır cıcegın peşınde olmaz ancak bı partılı olurkı o partılıde olsa dahı bır cıcegın peşınde olmaz

  2. PINAR dedi ki:

    Seçim yaklaşıyor tabii…

  3. ATA YA dedi ki:

    ATACIM NE OLDU. GÜLÜN DİKENİMİ BATTI. BURDA 1 MİLYARLIK GÜLÜN PEŞİNDE KOŞUCAGINA. AKP NİN SATTIKLARININ BİR TANESİNİN HESABINI SORSANA. BELLİ ELEKTİRİK, SU, TELEFON FATURASI ÖDEMEDİĞİN. ÖDESEN TAYYİPE DOĞMAMIŞ ÇOCUGUN HAKKINI BİLE HELAL ETMEZDİN. BELEDİYE YADA PARTİ HER NEYSE BELEDİYEDE ALMIŞ OLSA O GÜLÜ. BAŞKAN VARIPTA EVİNE GÖTÜRMEDİ. SELÇUKLULARA DAGITTI. SENEDE GİTSEYDİN VATANDAŞ OLARAK 10 TANE SANA DA VERİRLER DAGIT DERLERDİ. BURADA ÇIKIPTA UCUZ KAHRAMANLIK YAPMAYA GEREK YOK KOÇUM.

  4. Anonim dedi ki:

    Soru sorma,eleştirme,her şeyi alkışla,o zaman işte bazıları için ideal vatandaş olursun ATA kardeş.

  5. Anonim dedi ki:

    sorarım tayip çilere gülün hesabını vermek çok kolay onlar vere bileceklermi bakalım halka ve allaha cevap yetim hakkı nasılyediklerini t.c yi kaldırcaklar diye neden ne hakka hizmet bunları yapıyorlar diye bir yürekli çıksın bakayım hesap sorsun nerde onlarda o yürek onlar sadece onlar sadece birer koyun çoban başlarında

  6. kemal dedi ki:

    Zihniyete bak… yorumcuya bak. Halka dağıtılan çiçeğin hesabını soruyor. Memleketin tüm kurumları tek tek peşkeş çekilerek satılıyor akp hükümetince.sıra çiftçi dostu Ziraat bankasına gelmiş..sen bunların hesabını sorsana. Atatürkün bizlere mirası Cumhuriyeti yıkmak istiyorlar.T.C leri tek tek kaldırıyorlar bunların hesabını sorsana kalkmış halka dağıtılan çiçeğin hesabını soruyorsun…sana mı soracaklar halka dağıtılanı ….yazık sana..

  7. Anonim dedi ki:

    milletin lafı çeiçekleri chp lilerin dağıtmasına belediyenin dağıtmasına değil ki

  8. a dedi ki:

    Madem o kadar ince düşünüyorsunuz o dağıtılan GÜL değil KARANFİL dağıtan kişiler de SELÇUK BELEDİYESİ personeli.Bir gülün peşine bu kadar düşceğinize ülkeyi topyekün satanlarla ilgilenin boş siyaset yapmayın banane chp den ak parti den millet ne hallere düştü saçma sapan polemik yaratmayın.

  9. MARTI dedi ki:

    Orda o çiçekleri CHP liler değil belediye personeli dağıtmış. Fotoğraflarda da görüyorsunuz, çiçekleri dağıtanlar belediye çalışanları.Sizler böyle saçma sapan şeyleri uydurcağınıza AKP zihniyetinin ülkeyi ne hale getirdiğine bir baksanız.

  10. Aydın dedi ki:

    Arkadaşlar muhalefet yapacaksanız bilinçli yapın.Çicekleri dağıtan insanlar tümü belediyeci,CHP yöneticisi değil.Veli bey Belediye Meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı.Diğer insanlar birim amiri veya kültür ve sosyal işlerle ilgili görevli şahıslar.

  11. GÜLLÜ dedi ki:

    TEKEL 2008 DE 292 MİLYON DOLARA TAYİBİN YANDAŞLARINA SATILDI. AYNI YANDAŞLAR TEKELİ ÖNCE 2006 DA 810 MİLYON DOLARA SATTI. SONRA O FİRMADA TEKELİ 2011 YILINDA 2 MİLYAR 100 MİLYON DOLARA AMERİKALILAR ALDI. YANİ DEVLETİN KAZANDIĞI 292 MİLYON DOLAR YANDAŞLARIN KAZANDIĞI 1 MİLYAR 800 MİLYON DOLAR NASIL TİCARET AMA. SATIŞTA DA MEVLÜT OKUTULUP GÜL SUYU DAĞITMIŞLAR

  12. AKEPE LALESİ dedi ki:

    Belediye personelinin vatandaşlara tek tek dağıttığı 3 demet karanfilin parasını sorgulayan AKEPEli arkadaşlarımız şu haberi okudu mu acaba?

    AKP İstanbul’da çiçeklere 313 milyon TL harcadı!
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin peyzaja harcadığı para birçok kentin bütçesinden büyük.
    Muğla’nın yıllık bütçesi 95 milyon TL olurken, Siirt’in ise 67.5 milyon liralık bütçesi var.
    Kentte tüm yeşil alanları yok eden AKP’nin bu parayı gerçekten nereye harcadığı merak konusu…

    2010 yılında ağaç, toprak, çim tohumu, gül, lale gibi bitkisel materyallere yaklaşık 60 milyon lira para harcayan İBB, peyzaj bütçesini katlayarak artırıyor. Bitkisel materyallere 2012 yılında 73 milyon 456 bin TL yatıran belediye bu yıl için ise 120 milyon liralık bütçe ayırdı. Böylece 4 yılda İstanbul’un park ve bahçelerinin düzenlemesi için yapılan harcama 313 milyon lirayı buldu. Ancak tüm bu harcamalara rağmen pek çok ilçede yeşil alan ve park görmek mümkün değil.

  13. AK GÖRÜŞ dedi ki:

    dağıtılan güllere itirazedilmez,gül güzelliktir,kardeşliktir.ak partili arkadaşlarımız,ellerine,gülleri alabilirler,belediyelerimizde gül dağıtıyoruz.vefa ve yandaşları sizleri buradan kutluyorum,bakın bura daeleştiri yapmadım,doğruya doğru fazla gül varsa birtanede ben alabilirim.vermesenizde canınız sağ olsun. selçuk halkıma bu güller az bile