site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Her kamera bir trafik polisi

Her kamera bir trafik polisi
18.01.2016
A+
A-

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının kullanılmaya başlaması ile devreye giren şehir içi mobese güvenlik kamera sisteminin hizmete başlaması, ilçede gerek trafik gerekse asayiş açısında güvenliğin, gerektiğinde delillerin sağlanması noktasında büyük katkısı olacak. Özellikle son yıllarda şehrin büyümesi, nüfus artışı ve araç sayısının hızla çoğalması gibi gelişmelerle büyük bir sorun haline gelen trafik ve otopark sorununun kontrol edilmesi, kurallara uymayanlara ceza verilmesi noktasında mobese kameraları büyük kolaylık sağlayacak.

19 FARKLI NOKTADA TOPLAM 54 KAMERA

Devereye giren bu mobese sistemine dahil olan her bir kamera, bir trafik polisi görevlisi işlevinde olacak. Tire ilçe merkezinin üç önemli girişi; İzmir/Torbalı, Selçuk ve Gökçen/Ödemiş yollarında ‘plaka tanıma sistemine’ sahip kameralarla donatıldı. Ayrıca ilçe merkezinde, önemli kavşak ve ana arteller başta olmak üzere 19 farklı noktaya yerleştirilen 47’si sabit 7’si ise 360 derece dönebilen toplam 54 kamera yer almakta.

UZAY ÜSSÜ GİBİ

Tüm mobese kameralarından gelen görüntülerin izlendiği ve kaydedildiği Emniyet Müdürlüğü’ndeki “Mobese Takip Merkezi” ilk görenlerde uzay üssü hissi vermekte. Önceki gün basın mensuplarına Mobese Takip Merkezi’ni gezdiren Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, özellikle sürücüleri trafik kurallarına uyma noktasında uyardı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.