site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hemşireler Günü Selçuk’ta Kutlandı

Hemşireler Günü Selçuk’ta Kutlandı
14.05.2013
A+
A-

hemsirelergunu-selcuk

Selçuk Devlet Hastanesinde 12 Mayıs Hemşireler Günü vesilesiyle bir kutlama etkinliği düzenlendi.

Selçuk Devlet Hastanesi Yemekhanesinde düzenlenen etkinlikte konuşan  Hastane Başhekimi Dr. Cengiz Yanık, tüm hemşirelerin gününü kutlayarak, “Sizler bana göre sağlık teşkilatının en önemli ve en zor görevini ifa etmektesiniz” dedi.

Selçuk İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yalçın da Tüm Hemşirelerimizin gününü tebrik ediyorum dedi. Hastane Baş Hemşiresi Nurseli Özer, “Bu zor geçiş sürecinde  hayatımın en zor dönemini yaşadım, Tüm çalışanlarımızla özverili ve fedakârca çalışıyoruz, gelecek günlerimiz daha iyi olacak” dedi.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı da yaptığı konuşmada, “Yaratılanların en şereflisi olan insana; en yardıma muhtaç olduğu, dualarının kabul gördüğü anda en yakınlarındasınız. Acil serviste ağrılarının şiddetli anında, yaralarının en derin yerinde sizler oradasınız. Ameliyat sonrası bir çift tatlı söze muhtaç olduklarında sizden medet umarlar.  Zor ve zahmetli bir görevi ifa ettiğinizin farkındayız. Allah size sabır ve metanet versin. Hepinizi gönülden kucaklıyorum, muhterem eşlerinize de sevgi ve saygılarımı sunuyorum, Hemşireler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Etkinlik verilen ikramlarla son buldu.

hemsirelergunu

hemsirelergunu-selcuk2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.