site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hem Bayramlaştı Hem Destek İstedi

Hem Bayramlaştı Hem Destek İstedi
30.07.2014
A+
A-

leventgorur-bayram (3)

Selçuk MHP eski İlçe Başkanı Levent Görür, “10 Ağustos’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ’çatı aday’ olarak belirlenen Ekmeleddin İhsanoğlu’na MHP Teşkilatı olarak tam destek vereceğiz” dedi.

Selçuk Halkı ile bayramlaşmak için tek tek, mekan mekan gezen MHP’nin yerel seçimlerde ki Belediye Başkan Adayı olan Levent Görür hem Selçuklular ile bayramlaştı hem de Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istedi. Halktan yoğun ilgi gören Levent Görür Huzur için, ümit için, birlik için, kardeşlik için, itibar ve güvenlik için Ekmeleddin Bey milletimizin huzurundadır. Dirlik için, sulh ve esenlik için Ekmeleddin Bey milletimizin hizmetkârlığına adaydır dedi.

Levent Görür Açıklamasına şöyle devam etti; “İhsanoğlu, Türkiye’nin ihtiyacı olan sevgi, saygı, birlik ve dirlik ortamına katkıda bulunabilecek, Türk milletinin huzura kavuşması ve gelecek kaygılarının giderilmesi yönünde ciddi adımlar atabilecek, devletin itibarını hem yurt genelinde hem yurtdışında yeniden tesis edebilecek bir isimdir. İhsanoğlu, Türkiye’yi uluslararası kuruluşlarda başarıyla temsil etmiş, hayatı boyunca Türkiye’nin ve İslam dünyasının bekası ve birlikteliği için çalışmış, ‘Allah vatanımın tüm evlatlarını, kendi evlatlarımdan ayırmayı bana nasip etmesin’ diye dua etmiş olan; bir fikir, bilim devlet ve gönül adamıdır. Diğer taraftan Başbakan, cumhurbaşkanlığına aday olmuş ve adeta kendini kurtarma derdine düşmüştür. Ülkemizde, 12 yıllık AKP iktidarı boyunca değerleri tahrip edilmiştir. Milletimizin birliği ve bütünlüğü zedelenmiştir. Ay yıldızlı al bayrağımıza rezilce yapılan düşmanlıklar ve alçakça yapılan saldırılar artık pervasızca ve aleni hale gelmiştir. Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları akıl almaz boyutlara ulaşmıştır. Adalet sistemi işlemez hale getirilmiş ve milletimizin adalet kavramına güveni zedelenmiştir. Milletimiz, çalkantılar içinde huzursuz, yaşadığı coğrafyadaki gelişmelerden dolayı gelecekten kaygılıdır. Toplum her geçen gün daha da gerilmekte, ülkemiz karanlık emellerin oyuncağı olan şer odaklarının tezgâhlarına hedef olmaktadır. Sorunlar giderek daha da birikmekte, bölgemiz yangın yerine dönmekte ve bu çatışma, şiddet, savaş ortamı içinde kalan ülkemiz bedeller ödemektedir.

Temennimiz Türkiye’de kardeşliğin, birliğin, bin yıllık hukukumuzun tesis edebileceği ve bunlara vesile olabilecek bu hususa önderlik edebilecek bir şahsiyetin cumhurbaşkanlığı makamına oturmasıdır. Bu noktada Ekmeleddin İhsanoğlu; bütünleştirici vasfından, bir uzlaşı adayı olmasından dolayı Cumhurbaşkanlığı makamında görmek istiyoruz” dedi.

leventgorur-bayram (1)

leventgorur-bayram (2)

leventgorur-bayram (4)

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    selçuk hatasını anladı ama biraz geç oldu

  2. emr dedi ki:

    helal olsun levent başkana…adam gibi adammışş..