site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

HAYTAP Selçuk Hayvan Barınağına Hayran Kaldı

HAYTAP Selçuk Hayvan Barınağına Hayran Kaldı
12.09.2013
A+
A-

haytap1

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) Selçuk Belediyesi Hayvan Barınağı’nın olanaklarını ve çalışma ortamını denetlemek için ziyaret etti.

Haytap Ege-Akdeniz İmdat Turu Ekibi ve Kuşadası Hayvan hakları savunucuları Selçuk Belediyesi Hayvan barınağını ziyaret ederek barınağın olanaklarını ve çalışma ortamını değerlendirdi.

Barınakta keyifli vakit geçiren Federasyon yetkilileri, barınağın mutfağı, yemekleri, mütevazi olanaklarıyla canlılara mümkün olduğunca iyi bir yaşam sağlanmaya çalışıldığını gözlemlediklerini dile getirerek yetkilileri tebrik etti.

Selçuk Belediyesi Hayvan Barınağında yıllardır çalışan Helga Heuschen’e özellikle hayran olduklarını dile getiren yetkililer “Öğrendik ki Helga Heuschen gönüllü olarak hemen her gün mesaiye gider gibi büyük bir sadakatle barınakta vaktini geçiriyor. Özverisine hayran kaldık. Burada çok güzel bir atmosfer var. Barınağın kurumsal girişim çalışmalarına destek olacağız” dedi.

haytap2

YORUMLAR
  1. ÇINAR dedi ki:

    Hepimiz klavye başında sokakta evde atıp tutuyoruz .Birimiz Helganın yaptığının yarısını yapmıyoruz helal olsun sana sessiz sedasız ve gönüllü büyük insansın sevgiler sana Helga.

  2. eski selçuklu dedi ki:

    yıllardır bu kadın ödün vermeden hayvanlara karşı olan sevgisini gösterior bravo yani..kediler için derler kki NANKÖR o zaman sorarım insanlardan kazık yediniz zaman yeri gelir herkes der nankörsün arkadaş die değilmi..İNSANLAR NANKÖR…dost arıyorsanız hayvan sevgisini bir tadın derim…