site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hayri Güller ve Ekibinden Şirince Ziyareti

Hayri Güller ve Ekibinden Şirince Ziyareti
05.02.2014
A+
A-

hayri-guller-sirince

Şirince esnafını ziyaret eden Selçuk Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Güller ve ekibi Şirince Köyünde heyecanla karşılandı. Başkan Hayri Güller Şirince’den Selçuk Esnafına önemli mesajlar verdi.

Esnafa “Sarı Liste” ile “Hayri”li işler dileyen ekip seçim öncesinde olduğu gibi seçim döneminde de ziyaretlerini devam ettirdiler. Esnaftan ilgi ve destek gören Başkan Hayri Güller ve ekibi ziyaretleri sırasında esnafısadece seçim zamanı değil sürekli ziyaret etmeleri nedeni ile tam puan aldılar. Şirince Esnafı ile sohbet eden Başkan Hayri Güller “Sarı Liste”de yeni ve güçlü bir kadro oluşturduklarını, oluşan listenin esnaftan tam destek gördüğünü söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Kaybetme psikolojisi içinde olanların ağzında sürekli biz ‘kazandık’ lafı dolaşıyor, bu kibri benim esnafım tartmaz mı sanıyorlar? Yola çıkarken de ‘Hayri Başkan aday olmayacak siz beni destekleyin’ şeklinde yalan beyanlar dolaşıyordu. Ziyaret ettiğimiz Esnaf kardeşlerimiz hayır dedikleri adayın defalarca gelmesinden, ‘madem bana oy atmıyorsun bari boş kullan’ şeklindeki saçma tekliflerinden sıkılmış durumdalar. Sen hiçbir şey yapmadın bizden nasıl oy istiyorsun diyen esnafa icraatlarını sayacağına ‘madem çalışmadım beni neden erkenden görevden almadılar’ diye soran bir aday olur mu? Bir aday Esnaftan destek göremediğinde siyasi parti ilçe başkanlarından ve başka kurumlardan medet umuyorsa bu büyük bir zaaftır. Bugüne kadar sormadığın esnafa şimdi selam vermeye başlarsan, gitmediğin cenazelere şimdi gitmeye başlarsan benim esnafım bunu fark etmez mi sanıyorsun. Biz esnafımızın vicdanını ve sevgisini zaten kazanmışız. Her girdiğimiz mekânda saygı ve samimiyet ile karşılanıyorsak, arkamızdan ‘bu kim yahu’ denmiyorsa bu bizim için en büyük ödüldür. Bizim amacımız Esnafın emaneti korumak ve yağmalatmamaktır, esnafımızın desteği ile bunu başaracağız. Yeni ve güçlü kadromuz ile başarılı işlere imza atmaya devam edeceğiz. Sarı Liste Selçuk esnafının listesidir ve Selçuk Esnafı listesine sahip çıkmaya devam edecektir.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz!  Tıklayın !  
https://www.facebook.com/selcukhaber

Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin  Tıklayın !  
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.