site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Havuz Restoran’da Sevgililer Günü kutlaması neşe ve müzikle geçti

Havuz Restoran’da Sevgililer Günü kutlaması neşe ve müzikle geçti
15.02.2016
A+
A-

Başkan Bakıcı genç çiftin yüzüklerini taktı
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı Sevgililer Günü’nde de vatandaşları yalnız bırakmadı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde genç bir çiftin nişan yüzüklerini takan Başkan Bakıcı; ardından Selçuk Belediyesi Havuz Restoranda yemek yiyen çiftlerin ve vatandaşların Sevgililer Günü’nü kutladı.

Kurdeleyi kesiyoruz, gönülleri bağlıyoruz

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı her zaman, her yerde vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Selçuk’ta yaşayan Filiz Köseoğlu ve Ramazan Umay’ın nişan yüzüklerini takan Başkan Bakıcı, genç çifte mutluluklar dileyerek; “Birbirinize karşı saygı ve sevgiyi hiçbir zaman eksik etmeden; ne kadar sıkıntılı olursanız olun birbirinizi üzememeye gayret etmelisiniz. Birbirinizi anlayışla karşılamanız lazım. Esas olan budur. Bu kurdeleyi kesiyoruz ama gönülleri bağlıyoruz” dedi. Bakıcı yaptığı konuşmanın ardından genç çiftin yüzüklerini takarak nişan kurdelesini kesti.

“Sevgi tek güne sıkıştırılacak bir kavram değil”

Nişan töreninin ardından Belediye Havuz Restoran’da düzenlenen etkinliğe eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte katılan Başkan Bakıcı burada da canlı müzik eşliğinde eğlenen vatandaşların Sevgililer Günü’nü kutlayarak, vatandaşlara gül dağıttı. Sevginin önemine vurgu yapan Başkan Bakıcı; “ Toplum açısından aile birlikteliğinin önemli olduğunun ve aile birlikteliğinin devamı için sevginin olmazsa olmaz bir kavram olduğunu ifade ederek; “Sevgililer Günü “aile birlikteliğinin birleştirici bir unsuru olarak görülebilir. Bu bağlamda herkesin 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Sevgi ayrıca tek güne sıkıştırılacak bir kavram da değil. Sevgisiz hiçbir adımın atılmaması gerektiğini, her zaman birbirimize karşı sevgi ve saygı duymalıyız. Hepimiz hoşgörü, tevazu içerisinde olmalıyız” dedi.

TJ3A6568

TJ3A6632

TJ3A6744

TJ3A6783

YORUMLAR
  1. anonim dedi ki:

    Havuz restoranda ki işler kadar diğer işlerde düzgün gidiyor mu?Acaba göreceğiz iki sene sonra her şey belli olur.

  2. Anonim dedi ki:

    Ah be Zeynel böyle içi boş işlerle uğraşıp gündemde kalmayı marifetmi sanıyorsun.