site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Havuz Restoran Yeniden Açıldı

Havuz Restoran Yeniden Açıldı
23.06.2014
A+
A-

selcuk-havuz-restaurant (1)

Yaklaşık 4 yıldır kapılarını halka kapatan Selçuk Belediyesi’nin gözde mekanlarından havuz restoran, yenilenen yüzüyle halkın hizmetine sunuldu.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, açılışta yaptığı konuşmada havuz restoran açılışına katılım gösteren daire müdürlerine, siyasi, mesleki ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerine teşekkür etti.

Bakıcı “sizlerle birlikte belediyemize ait ve bugüne kadar çok uzun bir süre atıl halde bulunan havuz restoranın mütevazi bir açılışını gerçekleştirerek yeniden halkımızın hizmetine sunuyoruz.Bu güzel mekanı ilçemize kazandıran Sayın Kamil Subaşı başta olmak üzere emeği geçenlere de teşekkür etmek istiyorum. Bu mütevazi açılış sonrasında umuyorum ki sizlerle çok daha güzel açılışlar gerçekleştiririz. Halkımızın tamamının yararlanabileceği, ayrıca çalışanlarımızın güzel hizmetler sunacağı bir yer olmasını arzuladığımı belirtmek isterim” dedi.

Başkan Bakıcı, çok sayıda vatandaşın eşlik ettiği havuz restoranın açılışını Selçuk İlçe Emniyet Müdürü Uğur Er, ilçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar, siyasi, mesleki ve sivil toplum kuruluşların başkan ve yöneticileriyle birlikte yaptı.

Açılış sonrası restoranı gezen davetlilere havuz kenarında kokteyl verildi.

FOTOĞRAF-KAMERA: MEHMET UYAROĞLU

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

 

selcuk-havuz-restaurant (2)

selcuk-havuz-restaurant (3)

selcuk-havuz-restaurant (4)

selcuk-havuz-restaurant (5)

selcuk-havuz-restaurant (6)

 

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    birde sizi görelim bakalım nasıl işleteceksiniz insallah arpalığınıza dönüşmez orası

  2. Anonim dedi ki:

    3-5 akrabada buraya alırsın artık

  3. apasel dedi ki:

    Eski kadro yokmu ya, yazıkkk yaaaa. Ne güzel bu işi götürüyorlardı yaaaaa!!!!!!!!!!!!!

    1. Anonim dedi ki:

      apasel kardeşim bende bir şeyin eksik olduğunu fark ettim kim derken aklıma geldi İbrahim bey eksik
      eskilerden mutlaka olmalıydı

  4. Ferhat Tekol dedi ki:

    Hayırlı olsun, öyle güzel bir tesisin atıl kalması doğru değildi.