site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hasan Uysal’dan hem teşekkür hem de adaylık açıklaması

Hasan Uysal’dan hem teşekkür hem de adaylık açıklaması
17.11.2015
A+
A-

Hafta sonu Selçuk’ta delege seçimlerini yapan CHP İlçe Örgütü ilçe başkanını seçecek olan 123 delegeyi seçmişti. Seçimlerin ardından bir basın toplantısı düzenleyen ilçe başkanı Hasan Uysal üyelere teşekkür ederek demokrasi kazanmıştır dedi. İlçe kongresinde tekrardan aday olacağını söyleyen Uysal kim kazanırsa kazansın yanında olacağız dedi. CHP Selçuk İlçe Örgütü’nün ilçe kongresini 5 Aralık tarihinde yapması bekleniyor.

CHP İlçe Binasında bir basın açıklaması düzenleyen Başkan Uysal şunları söyledi; “Delege seçimlerinde gerçek bir demokrasi yaşadık. Tüm üyelerimize bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Kazanan demokrasi oldu. Selçuk’ta demokrasinin temel taşları oluşuyor, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Göreve geldiğimiz günden beri yapılan bütün seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi olarak Selçuk’ta oylarımızı arttırdık. Bu demektir ki bu yönetim başarılı bir yönetimdir. Bu başarının devamı için İlçe başkanlığına tekrardan adayım. Partililerimizin de bunu uygun göreceğini tahmin ediyorum. Demokrasinin gereği tüm arkadaşlarımız aday olabilir. Aday olan arkadaşlarımızdan kim kazanırsa kazansın sonuna kadar arkasındayız. Bizim için önemli olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Önemli olan Türkiye Cumhuriyeti devletine sahip çıkmaktır. Özgürlükçü, katılımcı, gerçek anlamda bir demokrasi yaşamak istiyorsak, laik bir ülkede yaşamak istiyorsak, Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkalım. Çünkü gidecek başka bir yerimiz yok” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR
  1. CHP'Li dedi ki:

    Hasan Başkan tebrikler tüm selçukluları kucaklamalısın. Bu yolda ayrışmaya gitme herkezi dinle herkezle konuş kırgınları barıştır parti içi sana yakın muhalifleri öteleme bu iş birlikte olur…

  2. sosyal demokrat dedi ki:

    hasan kardeşim bu işin temelinden gelmedir kendisine başarılar dilerim inşallah kazanır.kapasitesi ilçe başkanlığınada belediye başkanlığınada müsayit.

  3. partili dedi ki:

    Bu partide herkese yer verilmeli,tabi ki üyelere kimse kimsenin adamı olmadığını bu işi yapabilenlere görev verilmelidir.Hiç bir üye kendini öz partili diğerlerini üvey partili görme düşüncesinde olmamalıdır.