site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hanımağa Restaurant Yılbaşına Hazır

28.12.2012
A+
A-

HANİMAGA-RESTAURANSelçuk sanayi sitesi istikametinde, Meryemana kavşağı bitişiğinde yeni bir mekân Hanımağa.

Yaklaşık üç ay önce hizmete giren işletmenin tüm sorumluluğu Ebru Akyol’un üzerinde, yaptığı çalışma ile öncelikle müşterilerine hijyenik bir ortam, kullanışlı ve daha iyi bir hizmet sunma başarısı göstererek “işletmeye açtığı mekanı” yeniden dizayn ederek ailelerin rahatlıkla buluşabileceği ortamı oluşturmuş. Mekânda titizlik, güler yüz ve hizmet ön planda, Selçuk halkına en iyi ortamı yaşatabilecek bir gayret içerisinde ve ilçemiz adına güzel bir gelişme.

Selçuk ilçe tanıtımına yemek sektöründe ek katkı koyacak olması açısından,  misafirleri mutlu edebilecek bir mekân oluşturmuş işletmeci Ebru Akyol. Yeni düzenlemeyle birlikte müşteri ilişkileri, açısından yapılandırmaya katkı koyarken “ insanlar iyi şeylere layıktır ” bağlamında düşüncesi ve azimle çalışması kendi açısından daha iyi hizmet sunabilme yolunda başarılı örnek bir iş kadını.

Yılbaşının, yaklaşmasıyla gelenlere mutlu bir gece sunma adına, ailecek hazırlanmışlar. Zengin menü, canlı müzik ayrıca vermiş olduğu, kaliteli hizmetle mekân yılbaşının vazgeçilmez yerlerinden biri haline gelecek gibi görünüyor. “ Bir şeyleri sunacağız” demiyorlar, “ biz yapalım sizleri mutlu edebiliyorsak teşekkürleriniz bizleri yüreklendirir.”Gelecekte Selçuk’a yakışan; temiz, sağlık dolu, hijyenik, ekonomik ve çeşitliği bol olan menüsüyle ailelerin tercih edeceği yer olmak arzumuzdur diyorlar.

Özellikle dinlenme bağlamında herkesin uğrak durağı olabilecek Hanımağa Restaurant yapacaklarıyla değil yaptıklarının lezzetiyle bu yılbaşında da adını duyuracağa benziyor.

Haber: Mehmet UYAROĞLU
EBRU HANIMA¦ŞA

hanimaganinyeri2

hanimaganinyeri4

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    bizim paramız olmadığı için evdeyiz ama yinede sizlere hayırlı işler bol kazançlar

  2. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    oyle bi yilbasi yapmalari gerekir ki taaaa çanakkaledekiler bile duymalidir…!!!!