site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hamza Dağ Başkan Bakıcı’yı Makamında Ziyaret Etti

Hamza Dağ Başkan Bakıcı’yı Makamında Ziyaret Etti
23.09.2014
A+
A-

hamza-dag-baskan-bakiciyi-makaminda-ziyaret-etti (1)

Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. Yapılan bu ziyarette Selçuk’un 5 yılda çok farklı bir konuma geleceğine dikkat çeken Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Yarım kalan bir meseleyi tamamladınız. Başta Belediye Başkanı olarak sizi, teşkilat başkanını ve teşkilattaki tüm arkadaşlarımı kutluyorum” dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, beraberinde Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, Belediye Meclis Üyeleri Burhan Becer, Nalan Başdemir, bazı mahalle muhtarları, Ak Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret ettiler. Yapılan bu ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Bakıcı; “Halkımız ne eylerse güzel eyler, Selçuklular da gereğini yaptı. Demokrasilerde halkın söylediği her şey üstündür. Halkımız bunu son dönemlerde ortaya koymuştur ve önemli aşamalar olduğunu hep birlikte biliyoruz. Parlamentoda da bunun artık bu şekilde tecelli ettiğini yan unsurların belirleyici olmadığı dönemlere giriyoruz. Yetkinin tamamen halkta olduğu bir süreç yaşanıyor. Bu anlamda gelinen durumu hepimiz önemsiyoruz ve bu şekilde olmasından da büyük mutluluk duyuyoruz. Asıl yetkinin olmadığı yerlerde ne ekonominin, ne manevi konuların, ne de sosyal hayatın en iyi istenen noktada olmasının söz konusu olmadığını hep biliyoruz. Yapılan tüm faaliyetlerin halk için olduğu bir dönemi yaşıyoruz, ben bundan dolayı da büyük bir memnuniyet duyuyorum ve parlamentoda yer alan temsilcilerimize de Allah Razı olsun diyorum. Bu konudaki hedefimiz tektir. İyi bir hizmet ortaya koyarak, bunu kalıcı kılmaktır. Yoksa bir dönem başarılı olursunuz, sonra da onu göremezsiniz. Halkın kararına her zaman saygı duyacağız, halkımız hatayı affetmiyor. Bugün siyasal tarihimize baktığımız zaman halkımız bunun çok önemli örneklerini göstermiştir. Önce en üst noktaya çıkarır, oradan da almıştır en alta; hatta tarihin karanlıklarına göndermiştir. Eğer burada bir başarı varsa halkı her şeyin üzerinde görmenin getirdiği bir başarıdır” ifadesini kullandı.

Yerel seçimlerde Türkiye’de çok büyük bir başarı elde ettiklerini, seçimlerde İzmir’i kazanma arzusu içerisinde olduklarını ancak ısrarla Ak Partili bir belediyenin olmasından ziyade artık İzmir’in de büyüyen Türkiye’de kendi standartları içerisinde, kendi coğrafik özelliklerine göre geride kalmaması noktasında olduğunu vurgulayan Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, “Yerel açıdan bakıldığında İzmirli hemşerilerimizin verdiği, İzmir’de siyaset yapanlara verdiği çok önemli bir mesaj var. Bu mesaja bakıldığında İzmirli 2009’da tek kale bir maç noktasında bir karar vermişti. 30 belediyenin 29’u CHP’liydi. Ama bu kez halk CHP’ye bir ikazda bulundu ve 8 belediyesini kaybetti. Aynı şekilde İzmirli hemşerilerimiz bize de bir mesaj verdi. ‘siz belediyeciliği ve ülkeyi yönetmeyi biliyorsunuz, bunda başarılısınız ve biz artık İzmir’de tek kale bir maç olsun istemiyoruz, siz de bu sürecin içinde olun’ somut olarak bunu göstermiştir ve inşallah bu sayede biz İzmir’e hizmet etme fırsatı verme durumumuz olacaktır” dedi.

Selçuk’un ayrı bir özelliği olduğuna vurgu yapan Dağ; “6 belediyeye baktığımızda belki de en zor ilçelerden biriydi Selçuk. Sizler bunu başardınız. İnşallah İzmir’de kazandığımız 6 belediyemizle ve Selçuk’ta merkezi idareyle ve yerel yönetimle buralarda çok büyük başarıları inşallah hep beraber hayata geçireceğiz. Bizler Ankara’da ne yapılması gerekiyorsa üzerimize düşen mücadeleyi vereceğiz” dedi.

hamza-dag-baskan-bakiciyi-makaminda-ziyaret-etti (2)

YORUMLAR
  1. ÇIKARSIZ SEVEN... dedi ki:

    SEMA BAŞKAN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI.SEMA BAŞKAN VE EKİBİNİ KUTLUYORUM.ZEYNEL BAŞKANIN DA İLÇE TEŞKİLATI İLE BİRLİKTE SELÇUK’ U ÇOK GÜZEL YERLERE GETİRECEĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEMİZ YOK.

  2. Anonim dedi ki:

    muhtar kaşifte ne güzel poz vermiş.yakışmış