site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hamilton Güneş Kremi Çeşitleri

Hamilton Güneş Kremi Çeşitleri
17.01.2019
A+
A-

Dünyanın ilk güneş koruyucu ürünlerinden olan Hamilton markası sürekli yenilediği ürünlerle dünyanın her yerinde en çok tercih edilen güneş koruyucu ürünler olmuştur. Hamilton güneş kremi, yoğun koruyucu etkisi sayesinden hem UV ışınlarından korurken hem de özel formülü ile bağışıklık sistemini güçlendirir. Sadece güneş ışınlarından korumak amaçlı üretilen Hamilton güneş kremi her yaş grubuna ve her cilt tipleri için farklı ürünler üretilir.

Hamilton Güneş Kremleri Tüm Ciltteki Kişiler İçin

Yağlı ciltler için özel üretilen Hamilton yüz güneş kremleri cildin güneşin zararlı ışınlarından korurken cildin yağlanmasını ve akne oluşumunu da önler. Kuru ciltlere özel olarak üretilen Hamilton güneş kremleri güneşten korurken cildi nemlendirerek cildin kuruyup kırışmasını önler. Hamilton güneş kremleri zamanla hassaslaşan ve deforme olmaya başlayan kişiler için üretilen güneş kremi cildi korurken ayrıca cilde canlılık ve direnç oluşturur. Çocuklara ve bebeklere özel üretilen Hamilton güneş kremi onların narin hassas ciltlerine zarar vermeden ve alerjik reaksiyon oluşturmadan güneşten korur.

Ciltte Beyazlık Bırakmadan Kolayca Emilme Özelliğine Sahip

Hamilton güneş kremleri çok yoğun koruma sağlarken ciltte beyazlık bırakmadan kolayca emilmesini sağlıyor. Bu güneş kremleri uzun süreli spor aktivitelerinizde özel olarak üretilen güneş kremleri suya ve tere dayanaklığı sayesinde uzun süre etkisini sürdürür. Hamilton güneş kremleri yoğun güneş ışınlarını altında uzun sürede kalanları bile yüksek düzeyde koruma sağlar. İlk defa bir güneş kreminde bağışıklık sistemimin güçlendirmesi etkisi olan bu kremler, güneşin zayıflattığı bağışıklık sisteminde ciddi olarak ortaya çıkan sorunların önüne geçer. Cildin doğal koruma kalkanı olan Hamilton güneş kremleri cilt kanseri, kalıcı cilt lekeleri, cilt kırışıklığı ve cilt kuruluğu gibi rahatsızlıkların önüne geçmiş olur.

Hamilton Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Hamilton güneş kremini dışarı çıkmadan 15 dakika önce temiz kuru cilde uygulanır. Sürüldüğü andan itibaren 4 saat boyunca maksimum koruma sağlar. Gün içerisinde ihtiyaç duyuldukça kullanılabilen bu krem ciltte ne kadar uygulanırsa uygulansın ciltte kolayca emilir. Sizde cildinizi hem koruyacak hemde besleyecek olan Hamilton güneş kremi ürünlerini https://www.recete.com/hamilton/gunes-kremi-ve-koruyucular/ sitesinden bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.