site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Halkın Adayı Görür projeleri ile geliyor

Halkın Adayı Görür projeleri ile geliyor
24.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür Selçuk adına yapılmış her güzel işe sahip çıkacaklarını, yapılacak her güzel işin takipçisi olacaklarını açıkladı.

İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, yerel yönetimlerde siyasetin seçimlere kadar süreceğini, seçimlerden sonra hizmet döneminin başlayacağını ifade etti. Kim belediye başkanı seçilirse seçilsin, hizmette devamlılığın esas alınması gerektiğini vurgulayan Görür; “Bizler, Selçukluların parasıyla, Selçuk’a hizmet üretmek üzere yine Selçuklulara ait olan bir makama talip oluyoruz” diye konuştu.

“SELÇUK’UN MEVCUT ZENGİNLİKLERİ BİZE YETER”

Selçuk’un her türlü imkanı barındırdığını belirten Görür; “Selçuk’un mevcut zenginlikleriyle ihtiyacımız olan her şeyi yaparız. Yeter ki bu kaynakları doğru kullanalım, çar çur etmeyelim. Köylerimizin, mahallelerimizin o kadar ihtiyacı varken bizler savurganlık yapamayız. Ancak yapılmış doğru işleri de ‘bunu bizden önceki yönetim yaptı’ diye bir kenara atmayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür edip, daha iyi ve daha güzel hale getirebilmek için yapacağımız bir şey varsa katkı koyacağız.

İYİ Parti Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, Pamucak Sahilinden köylerine kadar her alanda önemli projeleri sahada uygulayacaklarını söyledi. Görür, ‘Görenlerin hayran kalacağı bir Selçuk için projelerimle geliyorum’ dedi.

Selçuk’u modern bir şehir haline getirmek için yapılması gereken projelerinin hazır olduğunu söyleyen Görür Selçuk’ta uygulayacakları tüm çalışmalarda çevre düzenine özel önem vereceklerini belirterek, Yapacağımız çalışmalarla Selçuk’umuz pırıl pırıl bir ilçe haline gelecek diye konuştu.

Selçuk’un eksiklerinin neler olduğunun bilindiğini belirten Görür, “Selçuk’un teleferik, antik kanal gibi hayali projelere ihtiyacı yok. Ben mega proje açıklayacağım diye mega yalan konuşmam. Selçuk’ta nelerin yapılması gerektiği bellidir. Yapılması gereken çok işimiz var. Önce akılcı bir planlama yapacağız. Selçuk’u, Efes, Şirince ve Meryemanasıyla turizm de ülkemizin yıldızı yapacağız. Bir yandan da sosyal alanları sırasıyla ilçemize kazandıracağız. Şehir meydanları, otoparklar, park ve bahçeler, yürüyüş ve bisiklet yolları, mesire alanları, seyir terası gibi alanlarla ihya edeceğiz. Ayrıca gençlerimiz için, kadınlarımız için, yaşlılarımız için, hastalarımız için, çocuklarımız için sosyal projeler uygulayacağız. Selçuk’ta işsizliğe savaş açacağız. Selçuk’un sahilinden kırsalına her alanda önemli projeleri sahaya uygulayacağız. Akla ve mantığa uygun, hayal değil gerçek olan, Selçuk’un ve Selçukluların ihtiyaçlarına cevaben hazırladığımız projelerimizle Selçuk’umuzu görenlerin hayran kalacağı bir ilçe haline getireceğiz’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.