site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Halk Gecesi Bu Akşam Başlıyor

Halk Gecesi Bu Akşam Başlıyor
04.07.2013
A+
A-

halk gecesi afis

Selçuk Belediye Spor öncülüğünde düzenlenen “Halk Gecesi” etkinlikleri bugün başlıyor.

Bugün 21.30’da Latin dansları ile başlayacak etkinlik, piyano dinletisi, voleybol, gitar dinletisi gibi bir birinden renkli etkinliklerle yaz boyu devam edecek.

Her salı – Perşembe 21.30 – 23.30 saatleri arasında İstasyon Meydanı tarihi su kemerlerinin altında yapılacak etkinliklere Zuhal Fitness, Zirve Dağcılık, Selçuk Gençlik Spor ve Efes spor,  Mekibu Spor Okulları gibi ilçede yer alan tüm spor kulüpleri katkı koyuyor.

“Keyifli bir yaz akşamı geçirmek isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyorum” diyenSelçuk Belediyespor Kulübü Başkanı Ümran Songun ayrıca Selçuk’ta var olan tüm spor kulüplerine “Halk Gecesi” etkinliğine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Selçukta ilk defa spor kulüpleri bir araya geliyor. Sanırım bir şeyler değişmeye başladı. Gereksiz kompleksler yüzünden futbol a takım kategorisinde yerlerde sürünüyor…