site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Halk Eğitim Sergisi Açıldı

Halk Eğitim Sergisi Açıldı
18.06.2013
A+
A-

halk-egitim-sergisi

Hayat boyu öğrenme projesi kapsamında Selçuk Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Atatürk İlkokulunda öğrenci velilerine yönelik açılan kursların bir bölümü tamamlandı. Kursiyerler hünerlerini Atatürk İlkokulunda açılan sergiyle tanıttılar.
 
18 Şubat 2013 tarihinde başlayan ve 320 saat süren Miss Sabun yapımı kursuna 18 öğrenci velisi katıldı. Kurs öğretmeni Zeynep Melek öncülüğünde gerçekleşen kursu başarıyla tamamlayan kursiyerler hünerlerini Atatürk İlkokulunda açılan sergide tanıttılar. Serginin açılışına Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın eşi Havva Boyacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Çakal, Selçuk Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nuri Gökgöz, Atatürk İlkokulu Müdiresi Emine Asuman Çilengir, ilçedeki diğer okul müdürleri, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.
    
Birbirinden güzel el becerilerinin yer aldığı serginin açılışını Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın eşi Havva Boyacı yaptı. Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Baki Şimşek, Halk Eğitim Merkezince açılan kurslarda hem vatandaşlara el becerisinin kazandırıldığını, hem de bu kursların daha çok aile bütçesine katkı sağladığını söyledi. Halk Eğitim Merkezine bu konuda talepte bulunmasından dolayı teşekkür ettiğini belirterek, bu kurslara katılan tüm kursiyerleri tebrik etti.
  
21 Mart 2013 tarihinde açılan 144 saat devam edecek olan Makrome kursunun da 27 Haziran’da tamamlanması bekleniyor. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı’nın eşi Havva Boyacı da bu tür el becerilerine olan ilgisinin çok fazla olduğunu, bu nedenle açılacak olan sonraki kurslara kendisinin de katılmak istediğini belirtti. Sabundan cama konmuş güvercin yapan Havva Boyacı, bu çalışmanın sırrını da kurs öğretmeni Zeynep Melek ile paylaştı.

halk-egitim-sergisi2

halk-egitim-sergisi3

halk-egitim-sergisi4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.