site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Halit Dalgıç: Yeni Türkiye Değil Büyük Türkiye

Halit Dalgıç: Yeni Türkiye Değil Büyük Türkiye
27.03.2015
A+
A-

halit2

MHP’de başvuru süresinin sona ermesinin ardından aday adayları birer birer sahne alıyor. MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Halit Dalgıç İzmir İl Başkanlığında milletvekili adaylığını açıkladı.

Aynı zamanda Torbalı Balkan Göçmenleri Derneği Başkan Yardımcısı olan genç aday Halit Dalgıç MHP İzmir Milletvekili Aday Adayları tanıtımında görücüye çıktı. Genç adaya ilgi oldukça yoğundu. Genç aday Halit Dalgıç’ın konuşması da ilgi çekici ve vurucuydu. Ülkenin içinde bulunduğu süreci değerlendirirken büyük Türkiye’yi amaçladıklarını ifade etti. Dalgıç, “Bu süreçte Milliyetçi hareketin görevi ülkenin ayağa kalkmasına yardımcı olacağız. MHP bu anlamda ülkemizin sigortasıdır. Hareketimiz herkesin saygı duyduğu bir harekettir. Birlik ve beraberliğimizi bozmayı misyon edinmiş güçlerin oyununu bozmak bizim amacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle yola çıktım. Aşk ve şevkle çalışacağım. Yeni Türkiye’yi değil büyük Türkiye’yi kurmak için seferber olacağız. Ülkemizin menfaati için tek çare MHP iktidarıdır. Esnaf, emekli, çifti kötü haldedir. ‘Mali egemenlik olmadan milli egemenlik olmaz demiştir’ Atatürk. Ucuz siyaset yapmadan ülke menfaatini savunacağız. Adaleti sağlamak için aday adayı oldum. Bizimle yürü İzmir bizimle yürü Türkiye” diye konuştu.

halitdalgic

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.