site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hala mı AKP

Hala mı AKP
23.02.2013
A+
A-

fikriatilbaz-konak“Koltuğu bırakamıyorum, ranttan ayrılamıyorum, kemik yalamaktan zevk alıyorum, geçmiş mi? Dava mı? Aman boş ver ben her yerde aynı sıfatla anılıyorum. Kavun tatlı ben ne yapayım”

Statta maç seyredenler bilir, maç dakikalar geçmesine rağmen golsüz sürmekteyken, herkesin sustuğu bir anda, biri çıkıp hala mı gol yok diye bağırır.

Evet, bugün Türk kelimesi anayasadan çıkarılırken, anadilde savunma hakkı altında yargıya Kürtçe sokulmuşken, Kürtçe resmi dil yapılmaya çalışılırken, camilerimizde ibadet dili ayrıştırılmışken. PKK çaputları her yere asılıp bebek katilinin posterleri biji Apo bağırtıları eşliğinde taşınırken, Türk milleti 36’ya bölünmeye çalışılırken, Türk etnikleştirilirken, özerkliğe, federasyona, bağımsız Kürdistan’a kapı açılırken. Etnik ırkçılığa destek verilip milliyetçiliğe set çekilirken, milliyetçilik ayaklar altına alınmışken, Yaratandan ötürü değil etnik olduğu için gruplara destek verilip kabile seviciliği yapılırken, siz ey milliyetçiyim, vatanı seviyorum diyen milletvekilleri, şayet bu duygularınız gerçek ise, iktidar bütün bunları gerçekleştirirken hala mı AKP’de kalacaksınız?

AKP iktidarının ülkeyi uçurumun eşiğine getirdiğini göre göre, işsizlik almış başını gidiyorken, işçi, memur iş barışı olmadan çalışır, emekli yarını nasıl çıkaracağım hesabını yaparken, pırıl pırıl genç öğretmenlerin ataması yapılmıyorken, ihaleler de yakınlar, belirlenenler kayırılıyorken. Yabancılara toprak satışımız artmışken. Ekonomi tökezlerken, 26.Genelkurmay Başkanı terörist diye tutuklanmışken, gençlerin gelecek ümidi yıkılmışken. Sadaka ekonomisi yapılıp insanlara ölümü gösterip sıtmaya razı edilirken, kınalı kuzuların kanını döküp şehit eden kan emici taşeronlar çözüm adı altında muhatap alınırken, çiftçilere hayat zehir edilirken, eşbaşkanlık adı altında BOP goygoyculuğu yapılırken, değerli vatandaşlarım hala mı AKP’ye oy vereceksiniz?

Her defasında Türk Milliyetçileri aşağılanır, millet tanınmaz, etnik mezbelelik yaratılmaya çalışılır, milli ve manevi değerlerimiz tepe taklak edilirken. Cumhuriyete karşı savaş açılıp, Türk Milliyetçileri kafatasçı olarak ilan edilir, şeytan diye tanımlanırken. Türk değersizleştirilip, yok edilmeye çalışılırken, Ülkücüler her fırsatta düşman ilan edilirken, Milli Devlet ve Üniter Yapıdan vazgeçilip federasyona, özerkliğe yolculuk yapılırken. Utanmadan, Barzani’ye Türkiye seninle gurur duyuyor diye alkış tutulurken. Türk bayrağı sansürlenip, şehitlik mertebesi sulandırılırken Ülkücüyüm, Milliyetçiyim diyenler hala mı AKP’desiniz?

Başkanlık sistemi olarak adlandırılan çağdaş padişahlık getirilmeye çalışılır, tek adam olma yolunda ebedi şefliğe soyunulurken, fani bedenler peygamber ilan edilip, ona dokunmak ibadet olarak sayılırken, okyanus ötesi desteğini alarak cemaatle flört edip, kadro kavgasına düşülmüşken hala mı AKP diyeceksiniz?

Terör çetesinin zorlaması, siyasal uzantısı BDP’nin adres göstermesiyle İmralı’da ikamet eden, şahsına halvet odası yaptırılan bebek katiline mecbur ve mahkum olan, Amerikan taktikalı AKP iktidarının yaptıklarını kim, kimler, nasıl kabullenebilir?

Bu iktidar bu yaptıklarıyla sözde Kürt sorununu çözüyoruz derken, korkarım böyle giderse çözülen Türkiye olacaktır. Hak, hukuk ve adaletten uzak bir anlayışıyla yönetilen, adeta baskı, korku imparatorluğu altında ülkemiz inim inim inletilir, vatandaşlarımız bir kuşku, güvensizlik içinde huzursuz yaşarken. Yatak odaları röntgenlenir, telefonlar dinlenirken, koşulsuz bir şekilde Hıristiyanlığa hizmet edilir, kiliseler ihya edilirken, diyalog adı altında Vatikan’ın emrine, hizmetine girilirken hala mı gözler, kulaklar, ağızlar kapatılarak ne gördüm, ne duydum, ne de biliyorum diyerek hala mı üç maymun oynanacak?

Lozan Antlaşması delinip, azınlık hakları, mütekabiliyet esasları gözetilmeden bol kepçe dağıtılıp, Heybeliada Ruhban Okulu üniversite olma yolunda ilerler, Trakya’daki Türklerin hakları savunulmaz, Kerkük gözden çıkarılmışken hala mı bu AKP baş tacı edilecektir?

Filistin’i bombalıyor diye İsrail’e kafa tutanlar, Suriye’yi bombalayan aynı İsrail’e ses çıkarmak yerine şapka çıkarırken, Arap Baharı denilen Ortadoğu’yu yeniden şekillendirme operasyonu içinde faal bir görev üstlenen AKP iktidarı, kendi ülkesinin de muhtemelen değiştirilmesi gereken Nil’den Fırat’ kadar olan sınırlar içinde yer aldığı halde bu projenin yani BOP’un eşbaşkanı olan Tayyip Erdoğan’ın yanında ağlayan şarkıcıların eşlik ettiği AKP’sine artık dur demenin zamanı gelmiştir..

Ey gönlü millet sevgisiyle dolu, Allah aşkıyla yaşayan, yanlış yapmaktan çekinen mütedeyyin Müslümanlar, Allah rızası için bir düşünün bu AKP’de ne işiniz var?

Herkes düşünsün Türkiye 10 yıllık iktidar-ı AKP sayesinde neredennn nereye geldi… Parçalanmanın eşiğine geldi. Siz hala mı AKP diyeceksiniz?

Sağlıcakla kalın!
Fikri Atılbaz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.