site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Hakkında

gokturkmedya-logo

SELÇUK HABER (www.selcukhaber.com)

SelcukHaber.com : Selçuk, Torbalı, Tire, Kuşadası ve bölgemiz ile ilgili yerel veya ulusal medyada çıkan haberleri derleyip, kaynak göstererek ziyaretçilerine sunan aynı zamanda kendi ekibiyle haber hazırlayan bir web sitesidir.

Göktürk Medya Yayıncılık Adına İmtiyaz Sahibi:

Memiş Esener

Yazı İşleri Müdürü:

Nafi Turan

Görsel Yönetmen – Muhabir:

İbrahim Kunt

Reklam Müdürü:

Mehmet Kunt

Tasarım: www.ozturktasarim.com – www.farukozturk.com

Selçuk Haber günde ortalama yaklaşık 5000-6000 farklı kişiye ulaşarak, bu ziyaretçilerin Selçuk ve Bölge haberlerini okumalarını sağlıyor. Selçuk Haber’e reklam veren işletmeler ise çok cüzi fiyatlar karşılığında hem ekonomik hem de oldukça etkili olarak ürünlerini ve kurumlarını tanıtmaktadırlar.
Selçuk Haber kendini günden güne yenileyen ve yenilendikçe de gelişen ve daha fazla kişiye ulaşan dinamik bir yapıya sahiptir. Selçuk Haber de siz de reklamınızın olmasını ve günde giren 5000-6000 kişinin reklamınızı görmesini istiyorsanız bize ulaşarak fiyatlarımızı öğrenin. Fiyatlarımızın beklediğinizden çok daha ekonomik olduğunu göreceksiniz.

Çok uygun reklâm fiyatlarımızla sitemize reklâm vermek için [email protected] mail adresinden ve msn adresinden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Reklâmlarınız İçin Telefon Numaramız: 0 506 749 45 80

SELÇUK HABER’de; Yayınlanan yazı ve yorumlardan yazarları sorumludur.
Kaynak gösterilmek şartıyla haber ve fotoğraflar yayınlanabilir.

Selçuk Haber Toplumsal sorumluluk taşıyan ve bu sorumluluğunu her koşulda yerine getiren bir yayın kuruluşudur. İnsan haklarına saygılıdır, her türlü terör, şiddet, işkence, fanatizm, ırkçılık ve sömürünün daima karşısındadır. Dini, ahlâki ve manevi değerlere saygılıdır…

www.selcukhaber.com

SELÇUK HABER

NOT:

22 Mayıs 2009 yılında yayın hayatına başlayan Selçuk Haber Gazetemiz 14 Ocak 2015 tarihinden beri Göktürk Medya Yayıncılık bünyesindedir.

Gazetemiz Basın İlan Kurumu Üyesidir.

Selçuk Haber Gazetesi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, Türk Milletinin hizmetindedir.