site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Hafriyat İşlerinin Uzmanı…

Hafriyat İşlerinin Uzmanı…
20.01.2015
A+
A-

tuccar-hafriyat-selcuk (3)

Profesyonel ekibi, son teknoloji ile donanmış makineleri, tecrübe ve birikimiyle sahasında marka olan Tüccar Hafriyat Selçuk’ta hizmette sınır tanımıyor.

Selçuk’ta önemli yol kat eden Tüccar Hafriyat, son model iş makineleri ile yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde Atatürk Mahallesi üzerinde bulunan eski kapalı sinemanın yıkımında görev üstlenen Tüccar Hafriyat, titiz işçiliği ile dikkatleri üzerine topladı.

Tüccar Hafriyat işletmecisi Şuayip Tüccar, “Selçuk halkına gereken kaliteli hizmeti sunmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gerek çalışma arkadaşlarımız gerekse hizmete sunduğumuz iş makinelerimiz, Selçuk halkından büyük takdir görüyor. Gösterdiğimiz gayret ve özveri çalışma ile her işin üstesinden gelerek, tercih edilen bir firma olmayı hedefliyoruz.”

Tüccar hafriyat bünyesinde bulunan tüm iş makineleri ve kamyonlarda gerekli önlemler alınarak çalışmalar sürdürülüyor. Ayrıca her türlü yıkım ve enkaz işlemleri de Tüccar hafriyat tarafından yapılmaktadır.

Selçuk’ta yıkım vb işlerde ilk olarak akıllara gelen Tüccar Hafriyat, ilerleyen zamanlarda daha büyük projeler ile hizmet vermeye devam edecek.

HABER: SEDA KONUKSELÇUK HABER

tuccar-hafriyat-selcuk (2)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.