site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Girişimcilik Kursunu Bitirdi, Güzellik Merkezi Açtı‏‏

Girişimcilik Kursunu Bitirdi, Güzellik Merkezi Açtı‏‏
13.11.2013
A+
A-

GUZELLİK-merkezi (1)

Selçuk Ticaret Odası tarafından geçtiğimiz ay açılan girişimcilik kursu meyvelerini vermeye başladı. Kursu bitiren 25 yaşındaki Pelin Fırat Selçuk’ta bir güzellik merkezi kurdu. Açılış kurdelası Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu tarafından kesilen merkez Selçuk’ta güzellik merkezi olarak ilk olma özelliği de taşıyor.

Açılış töreninde konuşan Oda Başkanı Koray Yolcu “KOSGEB destekli olarak geçtiğimiz ay açtığımız uygulamalı girişimcilik kursunu bitiren arkadaşlarımızdan birinin işyerini açıyoruz. İlk girişimcimiz ve Selçuk’un ilk güzellik merkezi.. Bugün ilkleri yaşıyoruz. Ticaret Odası olarak buna vesile olmak çok güzel. Darısı kendi işini kurmak isteyen diğer Selçuklular’ın başına” dedi.

GUZELLİK-merkezi (2)

[poll id=”3″]

YORUMLAR
  1. Emin Bağırsakçı dedi ki:

    Allah yolunuzu açık etsin. Umarım bereketli bir iş olur.. Girişimci insanları çok severim ve darısı diğer kendi işini kurmak isteyip de kuramayanlara.