site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Güz turları zamanı: İzmir İzmirlileri bekliyor!

Güz turları zamanı: İzmir İzmirlileri bekliyor!
21.09.2016
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılından bu yana sürdürdüğü ve büyük ilgi gören İzmir kent turlarının “Güz etabı”, 23 Eylül 2016 Cuma gününden itibaren başlıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve İzmirlilerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz kent turları yeniden başlıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal bir proje olarak hayata geçirdiği kent turlarının güz etabı kapsamındaki ilk gezi 23 Eylül Cuma günü yapılacak. Her hafta cuma ve cumartesi günleri gerçekleştirilecek ücretsiz kent turlarına katılmak isteyen İzmirliler, www.izmir.bel.tr internet sitesinden online rezervasyon yaptırabilecek.

Üç farklı seçenek
“Homeros Vadisi”, “İzmir Doğal Yaşam Parkı-Kuş Cenneti” ve “İzmir Tarih Turu” olmak üzere üç farklı etapta yapılıyor. Kent turları profesyonel turist rehberleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.
“İzmir Tarih” turu kapsamındaki gezi programı Kadifekale’den başlayarak, Aziz Vukolos Kilisesi, Emniyet Oteli, Hatuniye Meydanı, Dönertaş Sebili, Emir Sultan Türbesi ve Agora ile devam edip Kemeraltı Kızlarağası Hanı ile son buluyor.
Homeros Vadisi Turu’nda, Bornova’nın Kayadibi köyünde bulunan Homeros Vadisi’nde doğa yürüyüşü yapılıyor.
İzmir Kuş Cenneti ve Doğal Yaşam Parkı Turu kapsamında ise katılımcılara İzmir Kuş Cenneti’nde bölge hakkında görüntülü sunumlar ile bilgilendirme yapılıyor. Otobüs ile bölge turu atılarak alan gezildikten sonra İzmir Doğal Yaşam Parkı’na hareket ediliyor ve gezinin kalan etabı tamamlanıyor.
23 Eylül Cuma günü başlayacak kent turları 26 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi önünden saat 09:00 da başlayan ve yarım gün süren turlar yine aynı noktada sona erecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.