site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gülben Ergen Şirince’de Evlendi

Gülben Ergen Şirince’de Evlendi
28.09.2014
A+
A-

gulben-ergen-sirincede-evlendi (1)

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın kıydığı nikah törenine çiftin yakın dostları katıldı. Nikah için seçilen mekan ise Ege’nin şirin dağ köylerinden birinin asırlık konağı oldu. Nikah konsepti olarak taze başak ve taze lavanta kullanıldı.

Oğulları Atlas, Ares ve Güney’in babası Mustafa Erdoğan’la 7 yıllık evliliğinin ardından Nisan 2012’de ayrılan Gülben Ergen yaklaşık bir yıldır beraber olduğu televizyoncu Erhan Çelik’le bugün evlendi.

Medyaya Ekim ayında evlenecekleri haberini yayan ünlü şarkıcının, öğleden sonra gerçekleşen nikah işlemi sırasında mutlluğu yüzünden belli oluyordu.

Hayatında ikinci defa ‘Evet’ diyen Gülben Ergen ve Erhan Çelik’in nikah törenine yakın dostları katıldı. Çiftin nikah şahitliğini ise yakın dostları Taşkın Sabah ve Ciner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ yaptı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın kıydığı nikah töreniyle çift dünyaevine girdi.

Nikah için seçilen mekan ise Şirince’nin dağ köylerinden birinin asırlık konağı oldu.

gulben-ergen-sirincede-evlendi (2)

gulben-ergen-sirincede-evlendi (3)

Kaynak: pabucumunstari.com

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    yazın sineklerle dans ettik..10 dk yağmur yağdı evleri su bastı..millet birbirine düşman oldu..senin adamın benim adamım muhabbetleri başladı..birtakım insanlar vakıf kurup birtakım insanların işyerlerini araştırmaya başladı..kış baya sert gececek galıba..olsun paniğe kapılmayın gülen bir başkanımız var sevgi kazanacak sonundaa

  2. Vatandaş dedi ki:

    Çok önemli bir haber bu Sayın Başkanımızı birde su basan evlerin sahiplerine ve mahalle halkına uğrayıp bir geçmiş olsun demesini onları ziyaret etmesini beklerdik. Demek ki düğün daha önemliymiş.

  3. Anonim dedi ki:

    O SOKAK TA BİR YAKININ DÜĞÜNÜ OLSAYDI BAKIN NASIL BUZ GİBİ OLURDU ASVALT BİLE DÖKÜLÜRDÜ

  4. a. dedi ki:

    alt yapı kımın zamanında yapılmıştı ya unuttuk galıba