site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görür’den Kongre Açıklaması

Görür’den Kongre Açıklaması
27.03.2015
A+
A-

krtly (1)

Geçtiğimiz Pazar günü Ankara’da yapılan Olağan Genel Kurul’a MHP Selçuk İlçe Teşkilatı çıkartma yaptı. Mevcut genel başkan Devlet Bahçeli’nin 1235 kongre delegesinin 1149 oyunu alması ile sona eren kongrede adeta bir demokrasi şöleni yaşatıldı.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi 11. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonu’nda coşku ile kutlandı. Mevcut genel başkan Devlet Bahçeli’nin geçerli olan tüm oyları alması ile sona eren genel kurula, Türkiye’nin her yerinden milliyetçi ve ülkücüler katıldı. Tam bir karnaval havasında geçen genel kurulda diğer siyasi partilere adeta demokrasi dersi verildi. Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı da Ankara’ya giderek bu coşkuya ortak oldular. Selçuk’tan yaklaşık olarak 100 kişilik bir grup ile genel merkez kongresine giden ilçe teşkilatı, partilerini yalnız bırakmadı.

ARTIK DAHA GÜÇLÜ BİR MHP VAR

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, 11. Olağan Genel Kurul ile ilgili gazetemize bilgi verdi. MHP’nin kongreden çok daha güçlü bir şekilde çıktığını belirtti. Sözlerine şu şekilde devam eden Başkan Görür, ”Türkiye’nin en büyük partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi, yoluna artık daha güçlü ve inançlı bir şekilde devam ediyor. Yapılan kongrede milliyetçi ve ülkücü iradenin ne kadar inançlı ve azimli olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Ankara’da o salonu adeta mahşer yerine çeviren ülkücü ve milliyetçi kardeşlerimden Allah razı olsun. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde Türkiye’nin geleceğini hep birlikte oylayacağız. Bu nedenle bir karar vermeden artık 3 değil 5 defa düşünün. 7 Haziran’da sandıktan halkımızın teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olarak çıkacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

krtly (4)

krtly (73)

krtly (75)

Selçuk Haber Facebook Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Sayfayı Beğenmelisiniz! Tıklayın !
https://www.facebook.com/selcukhaber
Selçuk Haber Twitter Sayfamızı Takip Ediniz ! Takip Etmek İçin Tıklayın !
https://twitter.com/selcukhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.