site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görür: Tuğrul babasının oğlu değilmiş

Görür: Tuğrul babasının oğlu değilmiş
06.09.2015
A+
A-

levent-gorur (3)

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Türkeş’i sert sözlerle eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’in Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından yapılan bakanlık teklifini kabul etmesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Selçuk’ta da şaşkınlık yarattı. Milliyetçi Hareket Partisinde büyük yankı uyandıran bu gelişme üzerine Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür’de açıklamalarda bulundu. Başkan Görür, Selçuk Haber Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş’i sert sözlerle eleştirdi. Görür, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bakanlık teklifini kabul eden Tuğrul Bey için “Tuğrul bey, babasının oğlu değilmiş” dedi.

Yıldırım Tuğrul’un Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra takındığı tavır ve atmış olduğu twitlerle bu sürecin daha önceden başladığını hatırlatan Levent Görür; “ Tuğrul Bey 7 Haziran seçimleri sonrasında sarayla görüşülmemesi kararı alınmasına rağmen saraya giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüştür. Bu görüşmenin ortaya çıkması durumunda dahi babasının aziz hatırası ve ailesinin saygınlığına zarar gelmemesi için kendisine bir disiplin cezası bile verilmemiştir.

Ancak 1 Kasım seçimleri arifesinde kurulacak olan seçim hükümetine karşı partimizin aldığı Merkez Yürütme Kurulu kararına aykırı davranan Tuğrul Bey’in Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bakanlık teklifini kabul etmesi bardağı taşıran son damla olmuştur.

KOLTUĞU ŞEREFİNE TERCİH EDENLERİN MHP’DE YERİ YOKTUR
Yaşanan son gelişmelerin kendilerini hiçbir şekilde olumsuz etkilemediğini vurgulayan Başkan Görür; “Koltuğu şerefine tercih edenlerin Milliyetçi Hareket Partisi’nde yeri yoktur” dedi. Daha önceki dönemlerde olduğu gibi yeni seçim döneminde de çalışmalarını en iyi şekilde yürüteceklerini belirten Başkan Levent Görür; “ Davaya inancını ve bağlılığını kaybeden insanların partimizi terk etmesinden daha doğal olan bir şey yoktur. Kimi insanlar idealleri için, kimi insanlar ise 2 aylık bile olsa kırmızı plaka için siyaset yapar. Milliyetçi Hareket Partisi bir hedefi, bir ideolojisi olan, önceliği Türkiye olan idealist insanların partisidir” dedi.

1 KASIM SEÇİMLERİNE HAZIRIZ
1 Kasım olarak açıklanan yeni seçim tarihine de dikkat çeken Levent Görür; “ Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Teşkilatı olarak 1 Kasım’da yapılacak olan yeni seçimlere hazırız. Amacımız partimizin Selçuk’ta en iyi ve en yüksek sonucu almasını sağlamaktır” dedi.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Çıkar ve menfaat için bu kadar küçülen insanlar yüzünden bu hale geldik.