site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görür: İyi ki Varsın MHP

Görür: İyi ki Varsın MHP
10.02.2013
A+
A-

leventgorurMilliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür Milliyetçi Hareket Partisinin kuruluşunun 44. yılı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

9 Şubat 1969 tarihinde Türk siyasi yaşamına giren Milliyetçi Hareket Partisi kuruluşunun 44. yıldönümünü kutluyor. MHP’nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir açıklama yapan Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, ülkücüleri tek bir çatı altında toplanmaya çağırdı. Görür; 1969 yılında yakılan iman ve inanç ateşinin Türk İslam davasına inanmış Türkiye sevdalıları sayesinde 44 yıldır dimdik ayakta olduğunu söyledi.

Partinin sembolü olan 3 Hilali baba ocağı ve ana ocağı olarak nitelendiren İlçe Başkanı Görür, “ Tüm dava arkadaşlarımızı, bu kutlu davaya ve inancını yüreğinin bir köşesinde saklayan bütün kardeşlerimizi yuvalarına dönmeye ve geleceğin Türkiye’sinin inşasına taş koymaya çağırıyorum ” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, “9 Şubat 2013’te, Türk Milliyetçileri’nin siyasi sahnede Türk Milletine hizmet heyecanının 44. Kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Hindistan’daki sürgünden dönüşünde 1965 yılında CKMP’de (Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi) Genel Başkanı seçildikten sonra, bu partinin Türk Milliyetçilik Hareketini taşıyamayacağını görmüştü. Böyle bir ulvi hareketi temsil edecek bir siyasi yapıya dönüşme ihtiyacı nedeniyle 9 Şubat 1969’da Adana’da yapılan kongre ile partinin ismi, Milliyetçi Hareket Partisi olarak değiştirilmiş ve amblemi de üç hilal olmuştu. İşte bu tarihten itibaren, 44 yıldan beri yürekleri vatan ve millet sevgisi ile dolu Türk Milliyetçileri, siyasal temsil yönünden aradıkları kimliği ‘Üç Hilal’in etrafında bulmuşlardır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür açıklamalarına şöyle devam etti; “ MHP 44 Yıldır Türk Milletine hizmete devam ediyor. Ve Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece de hizmetimiz devam edecek. AKP 10 yıldır hükümette yaptığı çalışmalarla ülkemizi uçurumun eşiğine getirmiştir. Ve gün gelecek sabun köpüğü mhp-44.yil-logopartiler gibi yok olup gidecektir. Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinde yüzlerce parti gördü menfaat ilişkilerinin olduğu, dış güçlerin desteklediği partiler hepimizin malumu olduğu gibi Türk siyasi tarihinden silindi gitti ve şimdi sıra AKP’de dir ” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk milletine daha büyük hizmetlere talip olmasının tam zamanı olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, “Türkiye’nin siyasi hayatında, 44 yıldır şerefle yer alan Türk Milliyetçileri’nin elde ettiği birikim, tecrübe ve kadrolarıyla Türk milletine daha büyük hizmetlere talip olmasının tam zamanıdır. Bunun içinde en önemli şart, bu harekete gönül vermiş, el vermiş, emek vermiş gönüldaşlarımızın eski defterleri, eski hesapları bir kenara bırakarak mutlaka, MHP çatısı altında bir araya gelmeleridir” diye konuştu.

Bu vesile ile tüm ülküdaşlarımın ve Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş vatandaşlarımızın 44. yılını kutluyorum. İyi ki varsın MHP…

YORUMLAR
  1. hasan dedi ki:

    iyiki varsınız,nice 44. yıllara inşallah

  2. Anonim dedi ki:

    Iman ve inanc atesiyle nice yillara turkiyem