site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Görür: Hemşerilerimin Ramazan Bayramını Kutlarım

Görür: Hemşerilerimin Ramazan Bayramını Kutlarım
19.08.2012
A+
A-

MHP Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür, bayramların sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerden biri olduğunu söyledi.

Görür, yayınladığı bayram  mesajında, milli ve manevi değerlerin, kardeşlik, dostluk, güzellik ve iyiliklerin en yoğun şekilde yaşandığı bir ramazan ayını idrak ederek bayramı karşılarken 30 Ağustos zafer bayramıyla iki bayramı bir arada yaşamanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

MHP  Selçuk İlçe Başkanı Levent Görür şöyle devam etti: ‘Bayramlar, millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu günler, dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. Ramazan Bayramı’nın, sevginin ve kardeşliğin, en yüksek düzeyde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, kimsesizlere ve muhtaçlara herkesin dost elini uzatacağı, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum. Manevi iklimin, toplumsal dayanışmanın ve zorda kalanları hatırlamanın eşsiz fırsatlarını sunan mübarek ramazan ayını geride bırakarak, yeni bir bayrama daha ulaşmış bulunmaktayız. Milletimizin üzerine çöreklenen sosyal, siyasal ve ekonomik açmazlardan dolayı karamsar ve endişeli bir şekilde karşıladığımız bu bayram günlerinin, tahrip edilmeye çalışılan milli birliğimize güç vermesi en öncelikli temennimdir. İçinden geçtiğimiz karanlık ve sorunlarla yüklü zaman zarfında; asırların şahitliğiyle oluşmuş kardeşliğimizin bozulması, birlikte yaşama idealimizin çökertilmesi, üniter yapımızın sulandırılması hedeflense de, tıpkı bayram günlerindeki gibi aziz milletimizin bütün fertleri bir araya gelerek buna asla izin vermeyecektir. Daha çok sevgi ve karşılıklı saygıyla; bir arada yaşamanın, birlikte geleceğe yürümenin muazzam cazibesi çerçevesinde bu zamana kadar hep beraber kutladığımız bayramları, ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden yine bir bütün olarak bundan sonra da kutlayacağımızı biliyor ve buna sonuna kadar inanıyorum. Ramazan Bayramının Türk-İslam alemine huzur, saadet ve güzellikler getirmesini diliyor, ülkemiz, milletimiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyor, tüm Selçuklu hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum.

NOT: PARTİMİZDE BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ 17.00 DA YAPILACAKTIR.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.