site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Görür Çizmeleri Giydi, Halkın Adayı Her Yerde

Görür Çizmeleri Giydi, Halkın Adayı Her Yerde
27.03.2014
A+
A-

DSC_0054

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk Belediye Başkan Adayı Levent Görür, tarla ve bahçede çalışan vatandaşları ziyaret ederek, onlarla kahvaltı yaptı.
 
Sabah’ın erken saatlerinde ovaya giden Levent Görür, Selçuk’un emekçileri ile bir araya gelerek, yapacaklarını anlattı. Bahçelerde yoğun ilgi gören Levent Görür, vatandaşların da fikirlerini aldı. Yapmayı planladıkları fabrikalar hakkında bilgi veren Levent Görür, Selçuk çiftçisinin kendi ürününü pazarlama şansını yakalayacağını söyledi. Selçuk’ta en büyük sorunun çiftçinin ürününü kendisinin satamaması olduğunu belirten Levent Görür ”Biz görev verildiğinde ilk olarak kooperatifleşmeleri gerçekleştireceğiz. Böylece çiftçimiz geçmişte olduğu gibi kendi ürününü kendi pazarlayacak ve daha fazla kazanacak. Bu da ilçe ekonomisine büyük bir kazanç olacak” dedi.

‘Selçuk’u Hep Beraber Yöneteceğiz’

Çizmeleri giyip ağaca çıkarak budama da yapan Levent Görür, ”Bu yaşıma kadar her işi yaptım. Hiç yapamam demedim. Ağaç yetiştirmesini de Budamasını ve ürünü toplamasını da bilirim. Zaten projelerimi de bunları bildiğim için doğru yaptım. Çiftçimizin sıkıntısını bildiğim için yol boyuna 30 – 35 adet tezgâh yaptıracağım. Bu tezgâhlar sayesinde ürününüzü direk tüketici ile buluşturabileceksiniz. Ben ve ekibim Selçuk’un sorunlarını iyi biliyoruz. Çünkü bizler sizlerin içinden çıkıp aday olduk. Aynı sıkıntıları yıllardır çekiyoruz. Ne CHP yerel iktidarının ne de AKP genel iktidarının bir yararı olmadı Selçuk için. Şimdi Selçuk için birlik olacağız ve hep beraber Selçuk’u yöneteceğiz. Selçuk’un sorunları bizimle çözülecek” dedi.

DSC_0043

DSC_0027

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Halk çocuğu olunca hiçbir şey üzerinde eğreti durmuyor.

  2. Anonim dedi ki:

    Helal olsun Levent başkana herzaman taM destek başkanıma

  3. selcuk dedi ki:

    ne kadar selamlasmasak da su ana kadar gelmis en duzgun ve genc ve kulturlu bir insan olarak aday olmussun guzel kardesim . ailecek oyumuz senin . Allahin takdiri ile kazanip bize guzel hizmetler vermeyi YUCE RABBIM nasip eder