site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gökçealan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Genel Kurul Toplantısı Dün Yapıldı

Gökçealan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Genel Kurul Toplantısı Dün Yapıldı
11.05.2017
A+
A-

S.S Gökçealan Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısı Dün Gökçealanda Yapıldı
Gökçealan Tarımsal kalkınma kooperatifi nin 2016 yılı olağan genel kurul toplantısı yapılmak üzere 20.04.2017 günü saat 14.00 de kooperatifin bulunduğu gökçealan mahallesinde köy kahvehanesi Selçuk İzmir adresinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı temsilcileri Nedim Ay ve Gamze Taşkıran Gözetiminde toplanmış,gerekli çoğunluğun sağlanmış ve genel kurul toplantısı başlamıştır.
Divan başkanlığına önerilen ortaklardan Hüseyin Demirbaş,Katip üyeliklerine Zeynel Karabıyık ve Bekir Harmancıoğlu oy birliği ile seçildi.
Yapılan saygı duruşunun ardından Bilanço, gelir-giderler görüşülerek kabul edildi. Faliyet raporu okundu ve kabul edildi.
Yönetim Kurulu verilecek huzur hakkını görüşülmesi ve onayı maddesine geçildi. Kaşif İz söz alarak Yönetim kurulu olarak huzur hakkı istemediklerini söyledi.
Toplantı saat 15.30 da sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.