site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gökçealan Muhtarından sürpriz açıklama

Gökçealan Muhtarından sürpriz açıklama
21.01.2019
A+
A-

Dün akşam Gökçealan muhtarı Kaşif İz den Sürpriz bir açıklama geldi.

Selçuk Gökçealan Muhtarı Kaşif İz dün akşam Gökçealanda ki mekanları dolaşarak bir açıklama yaptı. Açıklamasında 20 yıllık hizmet yolculuğunu noktaladığını aday olmayacağını bundan sonra aday olacak arkadaşlara da başarılar dilerim dedi. Bazı vatandaşlar bir dönem daha muhtar olması gerektiğini ama kararına saygı duyduklarını söylediler.

Ayrıca Kaşif İz veda konuşmasın yaparken Nazmi Tabak’ın aday olacağını açıkladı. İz; ”Nazmi kardeşimizin arkasındayız ve her zaman yanındayız. Ben Muhtarlığı bırakıyorum ama Gökçealana hizmeti ölünceye kadar sürdüreceğim” dedi.

Gökçealan muhtarı Kaşif İz’in açıklaması şu şekilde;

Çok değerli Gökçealan’lı hemşehrilerim; “Her zaman Gökçealan’ın bir ferdi olmaktan gururunu yaşadığımız, köyümüzde yapmış olduğumuz muhtarlık görevini 31 Mart günü itibarı ile noktalamak istiyorum.Yaklaşık 20 yıl bizleri bu göreve layık gören, bizleri desteğini hiç bir zaman esirgemeyen, tüm halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz.Bizler ekip olarak elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz.Tabi ki eksiklerimiz vardır ama bizler samimi olarak gücümüzün yettiğince köyümüze hizmet vermek için uğraştık. İstemeyerek kırdıklarımız varsa haklarını helal etsinler bizlerden yana da helal olsun.Tüm halkımıza bizlere bu desteği ve güveni verdiği için şükranlarımızı sunarım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.