site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Göçmenlerin ziyaretleri devam ediyor

Göçmenlerin ziyaretleri devam ediyor
28.11.2015
A+
A-

Göçmen nüfusun yoğun olarak yaşadığı İzmir’de bulunan göçmen derneklerinden Başkan Bakıcı’ya ziyaretler devam ediyor. Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu’nun ziyaretinin ardından bu kez de İzmirli Boşnaklar Derneği Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret etti.

İzmirli Boşnaklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Bakıcı’yı makamında ziyaret ederek karşılıklı fikir alış verişinde bulundular. İzmir’in balkanlardan göç alan vatandaşların yoğunlukla yaşadığı yerler arasında bulunduğunu belirten Başkan Bakıcı; “İzmirli Boşnaklar Derneği ile ilişkilerimizi geliştirerek kültür, sanat ve diğer konularda ne yapılacağını irdeleyip müşterek hareket etmeyi benimseyeceğiz. Bu görüşmelerin faydalı olduğunu düşünüyorum. Beklentilerimiz bu ziyaretlerle sağlıklı ilişkilerin kurulmasıdır” dedi.

Aynı zamanda Dünya Boşnaklar Kongresi Türkiye Koordinatörü olan Hamza Yavuz; “ İzmirli Boşnaklar Derneği olarak bir göçmen olan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı ziyaret etmek istedik. Bir arada iyi ve güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum” dedi.

Ziyaret sonrası İzmirli Boşnaklar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Yavuz Başkan Bakıcı’ya Bosna- Hersek’i tanıtan bir eser ve bir resim hediye ettiler. Başkan Bakıcı da konuklarına Selçuk’un tarihini anlatan bir ajanda ve Artemis Heykeli hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.