site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Göçmenler Derneği Yeni Yerine Taşındı

Göçmenler Derneği Yeni Yerine Taşındı
05.10.2012
A+
A-

Selçuk(Ephesus) Rumeli Göçmenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek başkanı Başkanı Ali AKYÜZ’ün de hazır bulunduğu toplantıda, bundan böyle 01 Ekim 2012 pazartesi günü itibariyle; yeni dernek binasında çalışmalara devam edileceği kaydedildi.

Aylık olağan yönetim kurul toplantısını eski binasında gerçekleştiren Göçmenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkan Akyüz, eski dernek binasını boşaltmadan önce yaptıkları son toplantıda, tam kadro görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Akyüz yönetim kurulunun aldığı kararlar doğrultusunda, siz sevgili Selçuk’lu hemşerilerimizin hizmetkârı olan Rumeli Göçmenleri ve Dayanışma Derneği olarak bizler, görevimizi, yeni dernek binamızda sürdüreceğiz dedi.

Bulundukları mevcut dernek binasını boşalttıklarını Ve yeni dernek binasını, daha geniş ve kullanışlı olmasından dolayı tercih ettiklerini belirten Akyüz, bundan böyle İsabey Mahallesi, Tabak caddesi No: 4 de Tedaş karşısında hizmet veriyoruz. Üyelerimizi de yapacağımız çalışmalar doğrultusunda taşındığımız yeni dernek binamıza davet ediyoruz. Bu çerçevede belirtilen yeni adreste üye kayıtlarımıza devam edeceğiz dedi.

Haber: Mehmet UYAROĞLU

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    yeni yerinizde de basarilarinizin devamini diliyoruz…

  2. SELÇUKLU GÖÇMEN dedi ki:

    HAYIRLI OLSUN YENİ BİNA FAKAT KURULDU YENİ YÖNETİM OLUŞTU HİÇ FALİYET OLMADI OKADAR ZAMAN İŞALLAH ALİ AKYÜZ KULUŞUNDAKİ ÇABAYI TEKRAR SARFERDE BİR ŞEYLER OLUR AMA BİRİLERİNİN MENFAAT HEVESLERİNE BU GÜÇ BELA KURULAN DERNEK TERKEDİLMEYİP BU İŞİN SEVDALILARI DAHA ÖN PLANA ÇIKIP ALİ AKYÜZE YARDIMCI OLMALI…