site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Girişimcilik Eğitimini adaylar başarı ile tamamladılar

Girişimcilik Eğitimini adaylar başarı ile tamamladılar
09.11.2018
A+
A-

SESO’nun 4. kez açmış olduğu İŞKUR destekli ve KOSGEB onaylı Girişimcilik Eğitimini adaylar başarı ile tamamladılar. Kursun son gününde girişimcileri ziyaret eden SESO Başkanı Hayri Güller SESO Başkan Vekili Özgür Aydoğan ve SESO Genel Sekreteri Emine Bayraktar girişimcilere bundan sonraki iş hayatları için başarı dileklerini ilettiler. Kursiyerler ise SESO’nun girişimi ile hayata geçen kurstan duydukları memnuniyeti dile getirerek emek veren SESO yetkililerini ayrı ayrı alkışlayarak teşekkürlerini ilettiler.

Girişimciler için düzenlenen 4 başarılı kurs hakkında bilgi veren SESO Başkan Vekili Özgür Aydoğan bundan sonrada kursların çeşitlenerek devam edeceğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; Kimse gelir mi gelmez mi tartışmalarını bir yana bırakarak insanımıza ve esnaf adayı olan girişimci arkadaşlarımıza güvendik. Doğru şekilde doğru bir yol izlemiş olmalıyız ki her açtığımız kurslar fazlasıyla ilgi gördü. Belgelerini teslim ettiğimiz her kursiyer ile gurur duyuyoruz. Kurs Eğitmeniz Ceyda Akdemir Övez ve SESO Genel Sekreterimiz Emine Bayraktar’ın büyük emekleri oldu. Başkanım Hayri Güller adına kurslarımıza emek verip katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte kurslarımız yeni yönetmeliklere uygun şekilde düzenlenip çeşitlenerek devam edecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.