site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gerçekler Sahnede!

Gerçekler Sahnede!
29.03.2014
A+
A-

DSCF3564

Dün gece AK Parti’nin mitingi de vardı. Sanatçı Tuğba Özerk’in de sahne aldığı ve şarkılarıyla eşlik ettiği mitingde ilginçte bir olay yaşandı.

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen mikrofonu eline alarak kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Uzun zamandır dillendirilen ‘Zeynel Bakıcı’nın arkasında Sema Yeşilçimen var’ sözü de adeta doğrulanmış oldu. Aday olarak Zeynel Bakıcı’nın konuşma yapması gerekirken Sema Yeşilçimen’in konuşması ardından milletvekillerinin konuşması sanatçı için toplanan kalabalığı da bir hayli yordu. Sonuç olarak dün Selçuk bir gerçeği daha gördü. AK Parti’nin seçim kazanması halinde Sema Yeşilçimen en önde olacak.

YORUMLAR
  1. Anonim dedi ki:

    Ah be semacim daha cokkkk tirmalican. Dur bu daha baslangic. Daha hesap sorulacak gunlerde gelicek. Zeynel pazartesi gunu izmire kacicak ya sen nereye kacican.

  2. selcuk ak partili dedi ki:

    Sema Yeşilçimen vefa Ülgür un söylemlerini doğruladı. Zeynel degil sema baskan olacak.yani yazilan söylenen hersey dogru. Zeynel sadece amaca giden yolda bir piyon .