site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Gençlik ve Spor Bayramı Selçuk’ta kutlandı

Gençlik ve Spor Bayramı Selçuk’ta kutlandı
19.05.2015
A+
A-

19 Mayıs Kutlama-selcuk (1)

Mustafa Kemal’in Samsun Çıkarması 96 yaşında

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı önünde başladı. Kutlamalara İzmir Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, kamu çalışanları, öğrenciler, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

19 Mayıs 1919’un 96. Yıldönümü kutlamaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün çelenk sunumu ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunularak, Selçuk Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Bahadır Varvar yönetiminde İstiklalMarşı okundu.

Cumhuriyet sizlerin omuzlarında yükselecek

Günün anlam ve önemine dair konuşmayı Selçuk Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Sarıyar yaptı. Sarıyar konuşmasında gençlere seslenerek; “Sevgili Gençler, spor gençliğin kuvvet kaynağı beden eğitimi ve gelişiminin sağlıklı olmasını sağlar. İyi bir sporcu sağlam bir bedenli, becerikli ve başarılı bir insandır. Sporcunun sigar, alkol, uyuşturucu gibi kötü alışkanlıkları olamaz. Sevgili Gençler, yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti’nizi omuzlarınızda yükselteceksiniz. Ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız. Sevgi, saygı, hoşgörü ve uzlaşma ortamı içerisinde üstesinden gelinemeyecek bir sorunun olmadığını unutmamız gerekir. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum. Gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Selçuk Anadolu Lisesi öğrencisi Berna Sarılan Halide Nusret Zorlutuna’nın “Gazi” isimli şiiri, Selçuk İMKB Anadolu Lisesi M. Efe Kurtuldu ise “İstiklal Destanı’ndan Parçalar” isimli şiiri okudu.

THK Üniversitesi Öğrencisi Nehir Karaca gençlik adına bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından Zuhal Fitness Jimnastik Kulübü öğrencileri bir gösteri yaptı. Selçuk Şahabettin Sarıdede Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı folklor ekibinin zeybek gösterisinin ardından Atatürk Anıtı’nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları son buldu. Kutlamalar akşam saat 18.00’de İstasyon Meydanı’nda yapılacak olan bisiklet turu ile devam edecek.

19 Mayıs Kutlama-selcuk (2)

19 Mayıs Kutlama-selcuk (3)

YORUMLAR
  1. aaaa dedi ki:

    selçuk ilçemi köymü törende kaymakamlığın adı geçmiyorda