site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Genç Kız Voleybol Takımları Selçuk’ta Dostluk Maçında Buluştu

Genç Kız Voleybol Takımları Selçuk’ta Dostluk Maçında Buluştu
14.09.2012
A+
A-

Bayındır ve Selçuk’lu genç kız voleybol takımları Selçuk’ta dostluk maçı yaptı.

Bayındır Yaz Spor Okulları Genç Kız voleybol takımı ve Selçuk Belediyespor Kulübü genç kız voleybol takımı 3 Ağustos’ta Bayındır Belediyesi Kapalı spor salonunda dostluk maçı yapmışlardı. Bayındır Kaymakamlığı, Bayındır Belediyesi, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Bayındır Spor işbirliği ile yaz spor okullarından genç kız voleybol takımı ve Selçuk Belediyespor genç kız voleybol takımları bu sefer rövanşta Selçuk Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kapalı spor salonunda dostluk maçında karşılaştılar.

Selçuk Belediye Spor Voleybol Antrenörü Naci Aydın ve Bayındır Yaz spor okulu voleybol antrenörleri Olcay Fidan, Deniz Evren Özkul’un organize ettiği maç dostluk havasında geçti. Bayındır Yaz spor okulu voleybol hocaları maç sonunda Selçuk Belediye Spor voleybol antrenörü Naci Aydın’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken, her iki takım hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR
  1. APASAS"LI 35920 dedi ki:

    en az 30 yil once selçuk lisenin voleybol maçlarini burda izliyorduk bu fotolari gorunce o eski gunler yine aklimiza geldi. spor’un her dalinda spor yapan tum gençlerimize basarilar diliyoruz….

  2. DYK YĞN dedi ki:

    Spor çok güzel bişeydir devam edilsin zamanında izmir takımlarına kök söktürüyorduk… Yanlız nedendir bilinmez Çeşitli spor dallarında 4 yıllık antrenörlük okullarından mezun olmuş onlarca arkadaşımız varken Belediye sporda Hem öğretmen olan hemde antrenörlük yapan yada emekli olmuş hocalarımız vardır. Kenara çekilip gençlerin önünü neden açmazlar. Bu işin okulunu okumuş eğitimini almış genç nesil antrenörler çocuklarımızı daha iyi yetiştirmezlermi. Sorduğumuzda savunma ise onlar az maaş alıyor diyorlar. Bir genç hocayı çağırıp sana bu kadar maaş çalışırmısın deseler ona can atan kaç arkadaşımız var. Neyse…. 🙂