site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site rehber selçuk izmir

Genç Aday Selçukla Kucaklaştı

Genç Aday Selçukla Kucaklaştı
27.04.2015
A+
A-

halit-dalgic (10)

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

MHP 1. Bölge Milletvekili Adayı Halit Dalgıç, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İzmir’de ilk seçim bürosunu büyük katılım ve coşkuyla açması ardından Milliyetçi Hareket’in genç isim ve siması Dalgıç, Selçuk pazaryerindeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Pazaryeri buluşmasından önce Dalgıç, Milliyetçi Hareket Partisi Selçuk İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek Selçuk Teşkilatı’nın güven ve desteğini aldı. Selçuk’taki vatandaş ve esnaf, Halit Dalgıç’ı tanıdıklarını ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek başarı dileklerini belirttiler.

“SONUNA KADAR YANINDAYIZ”

Genç aday, gerçekleştirdiği ziyaret üzerine Selçuk’taki MHP’li vatandaşların sorunlarını ve beklentilerini dinledi. Vekil Adayı Dalgıç’ın ziyareti üzerine MHP Selçuk İlçe Teşkilat Başkanı Levent Görür, “Bizim yöremizden genç bir arkadaşımızın Milletvekili Adayı olması bizleri oldukça mutlu etmiştir. Kendisine çıktığı bu yolda sonuna kadar yanında olacağımızı belirtmek isterim. Kendisinin başarılı olacağı inancındayım” şeklinde konuştu.

“SELÇUK GEREKEN İLGİYİ GÖRMÜYOR”

Selçuk’a yapılan ziyaret kapsamında Selçuk Kent Konseyi Başkanı İrfan Yıldız ile bir araya gelindi. Dalgıç, Kent Konseyi Başkanı İrfan Yıldız’a Selçuk’un sorunları üzerine soru yöneltmesi ardından Yıldız, “Bizim yöremiz bugüne kadar görmesi gereken ilgiyi bugüne kadar görememiştir. Menderes Nehrinden çöp akmaktadır. Doğalgaz hattının olmaması sebebiyle kış aylarında hava kirliliği had safhaya çıkmaktadır. Bu sorunların çözülmesini istemekteyiz” diyerek beklentilerini dile getirdi.

halit-dalgic (5)

halit-dalgic (7)

halit-dalgic (24)

halit-dalgic (53)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.