site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gaziler Günü’nde Gazilerle Sohbet

Gaziler Günü’nde Gazilerle Sohbet
20.09.2013
A+
A-

gaziler2

Selçuk Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selim Ertana, Başkan Hüseyin Vefa Ülgür’den yer sözü de aldı ve bunun Selçuklu gazilere en güzel Gaziler Günü hediyesi olduğunu söyledi.

Gaziler Günü Selçuk’ta düzenlenen törenlerle kutlandı. Törene Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Gökhan Yusuf Özdemir, Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve çok sayıda bürokrat, Selçuk Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selim Ertana ve gaziler ile birlikte CHP İlçe Başkanı Özge Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Levent Görür, sivil toplum örgütü temsilcileri  ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumu, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Selçuk Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selim Ertana terörü lanetleyen, barış, birlik ve beraberlik mesajları veren bir konuşma yaptı. Öğrencilerin okuduğu şiirlerle süren tören gaziler ve Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür’ün Atatürk Anıtı önünde toplu fotoğraf çektirmesi ile sona erdi. Törenin ardından başkan Ülgür gazileri ve ailelerini belediyede misafir etti. Keyifli bir atmosferde gerçekleşen sohbette Selçuk Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selim Ertana Başkan Ülgür’den Gaziler Derneği için yeni yer talebinde bulundu. Başkan Ülgür de gönüllerinden geçenin yapılacak yeni kültür merkezinde tüm sivil toplum örgütlerine olduğu gibi Gaziler Derneği’ne de özel bir yer yapmak olduğunu ancak bu proje hayata geçene kadar Gaziler Derneği’nin şu anki derneklerinin yanındaki yeri kullanmalarını sağlayacakları müjdesini verdi. Selçuk Muharip Gaziler Derneği Başkanı Selim Ertana Başkan Ülgür’den yeni yapılacak kültür merkezinde yer sözü de aldı ve bunun Selçuklu gazilere en güzel Gaziler Günü hediyesi olduğunu söyledi.

gazile1

YORUMLAR
  1. Derviş dedi ki:

    Vefa dediyse yapar, her seçim öncesi ne söz verdi de yerine getirmedi 🙂 dünya markası yapıcam dedi evet dünya markası olduk ama köyler arasında, özel tesisler dedi, turizm patlaması yapıcaz dedi, tarımsal kalkınmada süper olucaz dedi ( bereket belevi var yoksa halimiz duman ) vs vs vs adam bu işi biliyor. şimdi küskünler ile barışma timi kurmuş önceden ağızlar yoklanıyor sonra devreye akil adamlar giriyor hoop vefa telefon ediyor 🙂 halk çok mu salak yoksa Vefa; her seçim için cebimde badem var 4 gösteririm 3 yine bende kalır, lafını iyimi kullanıyor.

  2. Anonim dedi ki:

    yandaşlık yapıp diğer parti temsilcilerini yazmamaya devam edin ! fesatlık mı korku mu anlamıyorum

    1. Anonim dedi ki:

      akp ilçe başkanı sema yeşilçimen törende yoktu

      1. Anonim dedi ki:

        akp den bahsetmiyorum

  3. ORASI NERESİ dedi ki:

    Helal sana Selim Başkan !!

  4. iskernder dedi ki:

    Başkan çıkmış sahalara yoksa yakında seçimmi var ??

  5. AKP selçuk ilçe dedi ki:

    Selçugumuzun baskani meydana çikmis ! Onceleri goremiyorduk kendisini! Korkunun ecele faydasi yok iki de bir her bir olayda partimizi kotulemek için ellerinden geleni yapan yorumculardan biri Akp ilçe baskani orada yoktu diyor. Ilçe baskanimizin keyfinin kahyasi misin? baska isi olamaz mi ? sen bunca zamandir baskan hangi delikteydi onu sor once !Gazilere gereken ozeni ve yardimi yine akp yapiyor luzumsuz laflar etmeyin!

  6. gerçek dedi ki:

    Meydanlarda olmayan AKP Selçuk ilçe teşkilatı ve Zeynel Bakıcı. Siz sadece dedikodu üretiyorsunuz yaptığınız bir tek iş yok. siz efes satılırkende yoktunuz selçuk lisesi İmam Hatip yapılırkende yoktunuz. Menderes nehri kirlenirkende yoktunuz Müze yıkıldı ama yapılamıyor varsınız orman arazileri yağmalanacak varsınız

    1. Anonim dedi ki:

      müzeyi yapan kültür bakanlığı. işlere taş koyanın başında da belediye var.