site okul selçuk izmir

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C
site okul selçuk izmir

Gazeteci Nilüfer Öztürk Silay’dan CHP İlçe Başkanına Kınama

Gazeteci Nilüfer Öztürk Silay’dan CHP İlçe Başkanına Kınama
07.12.2015
A+
A-

Gazeteci Nilüfer Öztürk Silay, CHP İlçe Başkanı Hasan Uysal’ı kendisine hakaret ettiği gerekçesi ile yayımlamış olduğu bir basın açıklaması ile kınadı.

Nilüfer Öztürk Silay’ın basın açıklaması şu şekilde;

SELÇUK KAMUOYUNA

Bilindiği gibi CHP Selçuk İlçe Örgütü yeni bir kongre sürecinden çıktı. Ben öncelikle yeni seçilen yönetime görevlerinde başarılar diliyorum. Bugün beni çok şaşırtan bir olay yaşadım ve yaşadığım bu olayın ardından kafamda birçok soru işaretleri oluştu. Bilindiği gibi CHP Selçuk ilçe örgütü, çarşaf liste ile yapılan seçimler çerçevesinde bugüne kadar en uzun seçim sürecini yaşadı. İHA temsilcisi olarak biz de bu süreci yakından takip ettik. Gece oldukça geç saatlerde biten seçimlerin ardından haber metnimizi aynı gece yazarak servis ettik. Haberin en son paragrafında ise şu ifadelere yer aldı:

Eski Başkan’dan destek geldi

“Öte yandan parti örgütü tarafından aday çıkaracağı yönünde merakla beklenen, ancak aday çıkarmayan Selçuk Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve ekibi, mevcut ilçe Başkanı Hasan Uysal’a destek verdi. Eski Başkan Ülgür, ilçe yönetim kurulu ve il kongre delegeliği için mücadele ettiler.”

Evet işte bütün mesele bu.. Sayın İlçe Başkanı Hasan Uysal şahsi telefonumdan beni arayarak; ‘Senin benim siyasi hayatımla oynamaya ne hakkın var?, bu haberi sana kim yazdırdı, Ahmet Çipli mi?, İbrahim Adıgüzel mi? Bundan sonra İbrahim Adıgüzel ve Ahmet Çipli partimin kapısından içeriye giremeyecekler” gibi daha birçok hakaret içeren kelimeler sarf etti. Çoğunu buradan şimdilik yazmayacağım. Ta ki, Sayın Uysal, partisine ve kendisine yakışır bir şekilde Selçuk komu oyu önünde özür dileyene kadar. Çünkü aksi takdirde yapmış olduğu diğer sözleri de ben yine bu sütunlarda sizlerle paylaşacağımı belirtmek istiyorum.

Ben şimdi burada Sayın Hasan Uysal’ın öfkesi bana mıydı, yoksa eski ilçe Başkanı İbraim Adıgüzel ve Gazeteci Ahmet Çipli’ye miydi? açıkçası bunu anlamış değilim. Ama bu öfke tamamen bana olmuş olsaydı sanırım sadece gazeteciliğimi eleştirir olurdu. Dolayısıyla öfkenin kendi partililerine olduğunu düşünüyorum. Ancak kendisi bu öfkeyi sanırım yanlış kişiyi arayarak gösterdi. Sayın Uysal, eğer şu an cesaretiniz varsa bana eleştirmiş olduğunuz partilileriniz hakkındaki sözleri lütfen muhatabı olan kişilere söyleyiniz, bana değil. Ben sizin partinizin şikayet kutusu değilim.

Sonuç itibari ile kısaca toparlamaya çalışırsak; CHP İlçe Başkanı Hasan Uysal’a şunu söylemek istiyorum; Ben bugüne kadar yazmış olduğum hiçbir haberi, yada yazıyı herhangi birinden yardım isteyerek yapmam. Ancak Benim yapmış olduğum haberleri başkaları rahatlıkla alıp sütunlarında yer verirler. Diğer yandan söz konusu haber metninde ne tür bir rahatsızlık gördünüz, yada sizi bu kadar öfkelendirecek ne var bu yazıda? Onu da anlamış değilim. Bu yazıda siyasi hayatınızla oynanacak kadar kimden çekiniyorsunuz? Burada benim aklıma tek bir şey geliyor o da; “Eski kral öldü, yaşasın yeni kral”

Son olarak CHP İlçe Kongresinde alınan oy oranlarını buradan paylaşmak istiyorum. Özellikle İl Delegeliğine aday olan Sayın Hasan Uysal’ın almış olduğu oy ile İlçe Kongresinde alınan oyu herkesin incelemesini, yapmış olduğum haberin doğruluğunu buradan bir kez daha altını çizmek istiyorum…

CHP İLÇE KONGRESİNDE ÇIKAN SONUÇLAR

Başkan Adayları: Tuncay Kireç 52, Hasan Uysal 73

Yönetim Kurulu Adayları ve alınan oylar

Hüseyin Dağtekin 12, Emel Daşdemir 35, Aliye Ermiş 50, Mediha Fiçör 64, Engin Gülmüş 12, Nevruze Gültekin 85, Zuhal Gülümser Uygur 65, Güllü Kartal 59, Eyüp Kılıç 80, Mehmet Kırca 41, Duygu Koç 59, Serkan Kurtuluş 53, Şaban Ok 54, Ayten Özazman 69, Halil Öztürk 55, Muharrem Şentürk 59, Semra Taşkıran 41, Sertan Şaban Topalan 64, Osman Yelken 63, Abdullah Yıldız 61, Sedat Yolcu 46, İbrahim Ahmetçik 76, İpek Arkman 72, İbrahim Bölge 46, Berat Hamdi Candemir 63, Merve Çalışkan 75, İsmail Çetin 32

İl Delegesi adayları ve alınan oylar

İbrahim Erdallı 44, Mediha Fiçör 32, Ayşe Kaçer 32, Tuncay Kireç 47, Hüseyin Saygın 32, 3- Hasan Uysal 55, 2- Hüseyin Vefa Ülgür 63, 5-Özge Yıldırım 39, Caner Adıgüzel 52, Teyfik Akçil 52, Aynur Aydın 28, Mustafa Ceylan 45, 1-Muzaffer Emin Cömert 70, 4-Merve Çalışkan 52

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.